Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jättiyllätys Liigassa! – Hurjavireinen HIFK joutui taipumaan

Sportin Erik Riska juhlii voittomaalia Helsingissä.
AOP

Suomen jääkiekon korkeimmalla sarjatasolla Liigassa pelattiin keskiviikkona kahden ottelun kierros. Helsingissä vanhassa jäähallissa Helsingin IFK isännöi viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevaa Vaasan Sportia. Päivän toinen kamppailu pelattiin Porissa, kun Ässät isännöi JYP:ä. Helsingissä reilut 7400 katsojaa näki tasaisen ottelun, joka kääntyi kotiyleisön pettymykseksi vieraiden nimiin.

Risto Dufvan valmentama Vaasan Sport katkaisi keskiviikkona Liigassa kahden ottelun mittaisen tappioputken. Sport kaatoi vieraskaukalossa Helsingin IFK:n tiukan taistelun jälkeen. Sport oli Ville Peltosen valmentamaa miehistöä maalein 3-1 parempi.

Sportilta maalinteon aloitti avauserässä ruotsalaishyökkääjä Simon Hjalmarsson. Vieraiden voittomaalin laukoi kolmannen erän jälkimmäisellä kympillä Erik Riska. Loppulukemat tyhjiin iski Sebastian Stålberg. HIFK:n ainokainen meni Juha Jääskän nimiin alivoimalla kolmannen erän alussa.

Sportin maalilla jatkosopimuksen Liigaan tehnyt tshekkimaalivahti Miroslav Svoboda torjui yhteensä 27 kertaa. HIFK:n maalilla Roope Taponen otti 16 koppia.

HIFK:lla ottelussa katkesi kolmen ottelun mittainen voittoputki. Kahteen edelliseen kamppailuun joukkue teki hurjat 13 maalia ja päästi vain yhden. HIFK pelaa seuraavaksi ensi viikolla, kun ennen joulutaukoa joukkue kohtaa Lahden Pelicansin vieraissa ja Rauman Lukon kotonaan.

Sport jatkaa pisteiden metsästystä vierasottelulla perjantaina Tampereen Ilvestä vastaan. Ensi viikolla joukkue kohtaa kotonaan Oulun Kärpät ja Hämeenlinnan Pallokerhon ennen joulutaukoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga