Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Auston Matthewsin tehoilta laiha lohtu – Columbus kuittasi voiton

Columbus Blue Jacketsin Yegor Chinakhov naulasi maalin Toronto Maple Leafsin Ilya Samsonoville.
AOP

NHL:ssä nähtiin ällistyttävä ottelu perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa Toronto Maple Leafsin ja Columbus Blue Jacketsin välillä. 60 minuuttia varsinaista peliaikaa ei riittänyt joukkueille paremmuuden selvittämiseen, vaikka 40 peliminuutin jälkeen ottelun lopputulema näytti jo varsin selvältä.

Pascal Vincentin valmentama Columbus Blue Jackets otti todella vaiherikkaan ottelun jälkeen arvokkaan vierasvoiton. Blue Jackets kaatoi Toronto Maple Leafsin jatkoajalle venyneessä ottelussa ja kairasi tililleen jo runkosarjan voiton numero kymmenen. Blue Jackets oli Sheldon Keefen valmentamaa miehistöä parempi lukemin 6-5.

Ottelussa Maple Leafs teki todella väkevän nousun yhteen sarjapisteeseen, sillä kotijoukkue oli ottelua kahden erän jälkeen tappiolla jo 5-0 -lukemin. Viisi maalia päätöserään ei kuitenkaan riittänyt voittoon asti.

Maple Leafsin ykköstähti ottelussa oli tehot 2+1 iskenyt Auston Matthews, joka nosti koko kauden maalisaldonsa jo 23 osumaan. Muista kotijoukkueen maaleista vastasivat William Nylander, Mitch Marner ja puolustaja Jake McCabe, jolle osuma oli kauden ensimmäinen. Marner keräsi ottelussa tehot 1+2 ja Nylander sai tililleen yhden syöttöpisteen. Vastikään tuhannen tehopisteen rajapyykin rikkonut kapteeni John Tavares syötti kaksi maalia.

Vieraiden ja koko ottelun ykköstähdeksi nousi kanadalaishyökkääjä Kent Johnson, joka ratkaisi voiton Blue Jacketsille. Johnson teki kauden maaleistaan toisen ja kolmannen sekä antoi upean syötön Patrik Laineen viimeistelemään 1-0 -maaliin ottelun avauserässä. Laine loukkaantui kesken ottelun ja suomalaishyökkääjälle peliminuutteja kertyi 7.41.

Blue Jacketsin muista maaleista vastasivat toisessa erässä Justin Danforth, Yegor Chinakhov ja Johnny Gaudreau. Kärkipuolustajat David Jiricek, Ivan Provorov ja Zach Werenski syöttivät kaikki kaksi maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL