Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Alexander Ovechkin jäi jälleen maaleitta – Washingtonille karvas tappio

Washington Capitalsin Alexander Ovechkin pelaa Philadelphia Flyersin Sean Couturieria vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kahdeksan ottelun mittainen kierros. NHL:n itäisessä konferenssissa tiukasti pudotuspelipaikoista taistelevat Philadelphia Flyers ja Washington Capitals kohtasivat toisensa. Ottelut ovat läpi 2000-luvun olleet tiukkoja vääntöjä ja niin tälläkin kertaa, kun ratkaisua haettiin pitkän kaavan kautta.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers vankisti asemiaan NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelussa. Flyers nappasi perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kauden 16. voittonsa kaatamalla kotiyleisönsä edessä Washington Capitalsin. Flyers oli ottelussa Spencer Carberyn valmentamaa miehistöä parempi rangaistuslaukauskilpailun jälkeen 4-3 -lukemin.

Ottelussa maalit nähtiin varsinaisella peliajalla toisen ja kolmannen erän aikana. Päätöserään lähdettiin Capitalsin 2-1 -johdosta, mutta Flyers kampesi tiensä tasoihin. 3-3 -tilanteessa edettiin aina rangaistuslaukauskilpailuun saakka, jolloin ratkaisijaksi nousi kotijoukkueelta nuori ja huippulupaava hyökkääjä Bobby Brink.

Brink onnistui varsinaisella peliajallakin maalinteossa vieden Flyersin kauden viidennellä osumallaan 1-0 -johtoon. Flyersin 2-2 -tasoituksesta vastasi Joel Farabee ja 3-3 -tasoituksesta vajaat kolme minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä Owen Tippett. Farabee on iskenyt 11 maalia ja Tippett kymmenen osumaa tällä kaudella.

Capitalsilta maalinteossa onnistuivat Connor McMichael, Tom Wilson ja Dylan Strome. Stromelle maali oli kauden 12. Wilson iski ottelussa tehot 1+1 ja valkovenäläishyökkääjä Aliaksei Protas syötti kaksi osumaa. Kapteeni Alexander Ovechkin jäi jälleen maaleitta sekä tehoitta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL