Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Voimahyökkääjälle jättisopimus! – NHL-organisaatio teki kovan kiinnityksen

Winnipeg Jetsin Nino Niederreiter teki jatkosopimuksen.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin kärkisijoista taisteleva Winnipeg Jets on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Jets on kiinnittänyt isokokoisen voimahyökkääjän Nino Niederreiterin jatkosopimukseen, joka pitää sveitsiläisen organisaatiossa pitkään. Jets on tällä kaudella lukinnut johtavia pelaajia sopimuksiin, joka avaa mahdollisuuksia menestymiseen lähivuosina.

GM Kevin Cheveldayoffin johtama ja Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets on hyvässä tilanteessa. Jets taistelee NHL:n läntisen konferenssin kärkisijoista yhdessä Dallas Starsin ja Colorado Avalanchen kanssa Keskisessä divisioonassa.

Yksi Jetsin alkukauden parhaista pelaajista on ollut isokokoinen sveitsiläishyökkääjä Nino Niederreiter. 25 otteluun yhteensä kuusi maalia ja 15 tehopistettä iskenyt laitahyökkääjä teki Jetsin kanssa vastikään jatkosopimuksen. Niederreiter pelaa seuraavat kolme vuotta Jetsissä neljän miljoonan dollarin kausipalkalla. Sopimuksen kokonaisarvo on 12 miljoonaa dollaria. Tällä hetkellä voimassaolevalla sopimuksella hyökkääjä tienaa myös neljä miljoonaa dollaria.

31 vuotta syyskuussa täyttänyt Niederreiter on kotoisin Sveitsin Churin kaupungista. Vasemmalta laukova 188 senttiä pitkä hyökkääjä painaa lähes sata kiloa. Niederreiter varattiin NHL:n ensimmäisellä kierroksella kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudessa. New York Islanders poimi hyökkääjän viidennellä vuorolla.

Hyökkääjä on pelannut urallaan NHL:ssä 835 ottelua runkosarjassa ja näissä on syntynyt yhteensä 211 maalia sekä 424 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL