Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tshekkitaituri pelipäällä! – NHL:n alkukauden yllättäjä jäi jyrän alle

Boston Bruinsin David Pastrnak tehopäällä.
AOP

NHL:ssä vahvaa alkukautta pelaava Boston Bruins nappasi jälleen voiton. Joukkue kaatoi lauantain ensimmäisessä ottelussa vahvaa alkukautta niin ikään pelaavan Arizona Coyotesin TD Gardenissa selvin lukemin. Bruinsin ykköstähtenä hääri tshekkitaituri.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins juhli lauantaina hienoa kotivoittoa. Bruins kaatoi kotiyleisön edessä loistavassa vireessä olevan Andre Tourignyn valmentaman Arizona Coyotesin selvin 5-3 -lukemin.

Bruinsin ykköstähti ottelussa oli tshekkilaituri David Pastrnak. Pastrnak viimeisteli ottelussa kaksi maalia ja nosti koko kauden maalimääränsä jo 16 osumaan. Pastrnak syötti ottelussa Bruinsin 3-0 -maalin ylivoimalla toisen erän alussa. Maalista vastasi kauden toisellaan puolustaja Kevin Shattenkirk.

Kotijoukkueen muista maaleista vastasivat Danton Heinen ja Charlie Coyle. Maalilla Linus Ullmark torjui yhteensä 31 kertaa.

Coyotesin maalit ottelussa menivät Michael Carconen, Lawson Crousen ja Clayton Kellerin nimiin. Matias Maccelli ja Juuso Välimäki keräsivät ottelussa syöttöpisteet tililleen. Maccelli nappasi tehotilastoon lukeman -2. Hurjaa alkukautta Coyotesin maalilla pelaava Connor Ingram torjui 24 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL