Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähti lähtötelineissä! – Tässä potentiaaliset kohteet

Nashville Predators Tyson Barrie siirtohuhuissa.
AOP

NHL:ssä on tällä kaudella selvästi vähemmän kahdenkerroksen väkeä kuin aiemmin. Yksi joukkueista joka taistelee vielä pudotuspelipaikoista on Nashville Predators. Predators on eräänlaisen uudelleenrakennuksen kourissa ja yksi joukkueen pelaajista herättää varmasti mielenkiintoa tämän talven siirtomarkkinoilla.

Barry Trotzin johtoon siirtynyt Nashville Predators on vielä mukana NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelitaistelussa. Predators on kerännyt runkosarjassa toistaiseksi 13 voittoa ja yhteensä 26 pistettä. Suoraan pudotuspelipaikkaan Andrew Brunetten valmentamalla miehistöllä on matkaa neljä pistettä. Winnipeg Jets pitää hallussaan Keskisen divisioonan kolmatta sijaa 30 pisteellä.

Predatorsissa on tällä hetkellä yhteensä viisi hyökkääjää, kaksi puolustajaa ja maalivahti, joiden sopimus päättyy tähän kauteen. Pelaajia siis jotka ovat rajoittamattomia vapaita agentteja heinäkuun ensimmäinen päivä. Yksi mielenkiintoisimmista pelaajista on kanadalaispuolustaja Tyson Barrie. Barrie tienaa tästä kaudesta 4,5 miljoonaa dollaria.

32-vuotias oikealta laukova kanadalaispuolustaja siirtyi kesken viime kauden Edmonton Oilersista Predatorsiin. Samassa pelaajakaupassa ruotsalaispuolustaja Mattias Ekholm siirtyi Oilersin palveluksiin.

Barrie on pelannut Predatorsissa yhteensä 47 ottelua. Näissä on syntynyt yhteensä 22 tehopistettä. Tällä kaudella maaliverkko ei ole vielä heilunut, sillä tilillä on kymmenen syöttöpistettä. Koko urallaan Barrie on naulannut 791 otteluun yhteensä 500 tehopistettä.

Kanadalaisen palveluksista on tällä hetkellä kiinnostuneita New Jersey Devils, Dallas Stars ja samoista sijoista pelaava Jets. Mikäli pelaajakauppa voisi tapahtua tulisi kauppaan löytyä jokin kolmaskin joukkue syömään Barrien palkasta 25 prosenttia.

Tällä hetkellä pudotuspelien ulkopuolella olevista joukkueista Columbus Blue Jacketsilla, Minnesota Wildilla ja Anaheim Ducksilla on mahdollisuus pidättää kolmen pelaajien palkkoja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL