Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallas Starsilla nihkeä Floridan kiertue – ”Uusi mahdollisuus!”

Dallas Stars juhlii voittoa.
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Dallas Stars on aloittanut runkosarjan vahvasti. Stars taistelee NHL:n läntisen konferenssin kärkipaikoista yhdessä Los Angeles Kingsin, Colorado Avalanchen ja Vegas Golden Knightsin kanssa. Stars on tällä hetkellä itärannikon vieraskiertueella, joka päättyy perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa Yhdysvaltain pääkaupunkiin.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars on hyvissä asemissa tällä hetkellä NHL:ssä. Stars on NHL:n läntisen konferenssin Keskisessä divisioonassa toisena heti vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchen perässä. Stars on kerännyt runkosarjan ensimmäiseen 24 otteluun yhteensä 14 voittoa ja 31 pistettä. Avalanchella on divisioonan kärjessä 34 pistettä 25 otteluun. Voittoja Avalanchella on kasassa yhteensä 16 kappaletta.

Starsin marraskuun loppu ja joulukuun alku on ollut vaikeaa aikaa. Edelliseen yhdeksään otteluun joukkue on napannut vain kolme voittoa. Voitot ovat tulleet Winnipeg Jetsiä, Tampa Bay Lightningia ja New York Rangersia vastaan.

Tällä hetkellä joukkue on kolmen ottelun mittaisella vieraskiertueella itärannikolla. Floridan osavaltiossa pelatut ottelut Lightningia ja Florida Panthersia vastaan päättyivät tappioihin maalierolla 9-4. Vieraskiertue päättyy Washington Capitalsin vieraana perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa, joka on heikkovireiselle joukkueelle uusi mahdollisuus. Viikko päättyy kotiotteluun Vegas Golden Knightsia vastaan.

Tämän kiertueen jälkeen Starsin seuraava rynnistys itään koittaa tammikuun lopulla, kun Stars kohtaa Philadelphia Flyersin, New York Islandersin, New Jersey Devilsin ja Detroit Red Wingsin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL