Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Supertähti palaa NHL-kaukaloon! – Tässä hyökkäysketju

Chicago Blackhawksin Patrick Kane.
AOP

NHL:ssä hurjaa alkukautta pelaava Detroit Red Wings saa odotetun vahvistuksen kokoonpanoon, kun läpi syksyn pelaamatta ollut Patrick Kane astelee kaukaloon. Kane debytoi uuden seuransa riveissä perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Red Wings kohtaa San Jose Sharskin kotiyleisönsä edessä. Kane pelaa samassa kentässä vanhan tutkaparinsa kanssa.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings on aloittanut kauden erinomaisesti. Joukkue on napannut runkosarjan ensimmäisen reilun neljänneksen aikana 14 voittoa ja taistelee NHL:n itäisen konferenssin kärkisijoista.

Red Wings saa vahvan alkukauden lisäksi vielä loistavan vahvistuksen joukkueensa riveihin, kun kolminkertainen Stanley Cup -voittaja Patrick Kane liittyy joukkueen vahvuuteen. Kane kävi keväällä lonkkaleikkauksessa ja on nyt palautunut pelikuntoon. Viikko sitten yhdysvaltalainen teki varsin kevyen vuoden mittaisen sopimuksen Red Wingsin kanssa.

– Kyllä tämä jännittää. Detroitissa on todella intohimoinen yleisö ja monet ovat tulleet katsomaan nimenomaan sinua kaukalossa. Haluat aina antaa faneille hyviä fiiliksiä ja näyttää myös pelikavereillesi parasta. Jätkät ovat pelanneet syksyn hyvin ja meillä on ollut vahva putki menossa viime aikoina, kertoi Kane.

Yhdysvaltalaishyökkääjä pelaa samassa kentässä yhdessä keskushyökkääjä Joe Velenon ja Alex DeBrincatin kanssa. DeBrincat on tuttu pelikaveri Chicago Blackhawksista viiden kauden ajalta. Kane pelaa myös ykkösylivoimassa, johon kuuluu DeBrincatin lisäksi kapteeni Dylan Larkin, kokenut laitahyökkääjä David Perron sekä puolustaja Shayne Gostisbehere.

Kane on urallaan pelannut NHL:ssä 1161 ottelua ja iskenyt 1237 tehopistettä. Ennen Red Wingsiä hyökkääjä on pelannut kahdessa muussa ”Original Six” -joukkueessa, kun Blackhawksista Kane siirtyi kesken viime kauden New York Rangersiin. Rangers tippui pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella viime keväänä New Jersey Devilsiä vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL