Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomatonta epäonnea! – NHL:n huippumaalivahti loukkaantui

Dallas Starsin Jason Robertson laukomassa kohti Jakob Markströmiä.
AOP

NHL:ssä todella heikosti syksyn esiintynyt Calgary Flames sai todella ikävän uutisen. Joukkueen isolla sopimuksella pelaava ykkösmaalivahti Jacob Markström loukkaantui harjoituksissa. Tämä tarkoittaa sitä, että Flames joutui kutsumaan yhden AHL:n parhaista maalivahdeista mukaan NHL-miehistöön.

Ryan Huskan valmennuksessa ensimmäistä kauttaan pelaava Calgary Flames sai todella ikäviä uutisia. 33-vuotias ruotsalainen ykkösmaalivahti Jacob Markström mursi sormensa maanantain harjoituksissa ja on sivussa peleistä jopa viikkoja.

Markström torjui maanantain harjoituksissa kilpikädellään kiekon, mutta veto osui suojaamattomaan kohtaan. Markström jätti harjoitukset välittömästi kesken.

Flames on voittanut tällä kaudella kymmenen ottelua ja jäänyt pistettä 11 kertaa. Markström on torjunut kiekkoja 89,6 torjuntaprosentin varmuudella ja päästänyt lähes kolme maalia ottelua kohden. Ruotsalaisella on tilillään yhteensä kuusi voittoa ja 14 tappiota.

Markströmin ollessa sivussa peleistä torjuntavastuun jakaa tshekkimaalivahti Dan Vladar sekä Dustin Wolf. Vladar on torjunut tällä kaudella neljä voittoa seitsemään otteluun tällä kaudella. Vladarin torjuntaprosentti on 88,3.

Wolf on ollut yksi AHL:n parhaista maalivahdeista. 22-vuotias maalivahti on torjunut 13 AHL-ottelussa kymmenen voittoa 92’n torjuntaprosentilla. Wolfin ainut NHL-ottelu tällä kaudella päättyi Ottawa Senatorsia vastaan 4-1 -tappioon. Maalivahti torjui ottelussa 34 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL