Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Loistavia uutisia! – NHL:n supertähti palaa kaukaloon

Buffalo Sabresin Tage Thompson on ollut hurjassa lyönnissä.
AOP

Tähän NHL-kauteen suurten odotusten kera lähtenyt Buffalo Sabres sai loistavia uutisia tiistaina. Joukkue kohtaa todella merkittävässä ottelussa Detroit Red Wingsin, joka taistelee Sabresin kanssa samoista sijoista. Sabres saa otteluun todella tärkeän pelaajan takaisin kokoonpanoonsa.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres taistelee vielä tiukasti NHL:n pudotuspelipaikoista itäisessä konferenssissa. Joulukuun alussa Sabres on voittanut yhteensä kymmenen ottelua ja jäänyt pistettä 13 kertaa.

Keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa Sabres pelaa Derek Lalonden valmentamaa Detroit Red Wingsiä vastaan. Otteluun Sabres saa takaisin ykkössentteri Tage Thompsonin, joka oli ylävartalovamman takia sivussa yhdeksästä ottelusta. Yhdeksän ottelun aikana, kun Thompson oli sivussa voitti Sabres ainoastaan kolme ottelua.

– Aina, kun joudut katsomaan pelejä katsomosta se ottaa päähän. Haluaisit aina olla jäällä auttamassa pelikavereita. Onneksi vammasta toivuttiin nopeasti, niin päästään takaisin kaukaloon.

Sabres on hävinnyt kolme edellistä ottelua maalierolla 14-7. Thompsonin paluu kokoonpanoon auttaa varmasti Sabresia, sillä yhdysvaltalaistähti on tehnyt tällä kaudella 16 otteluun 12 tehopistettä. Viime kaudella Thompson takoi 94 pistettä.

Sabresin kokoonpanosta puuttuu jatkossakin voimahyökkääjät Alex Tuch ja Jordan Greenway. Red Wingsiä vastaan Eric Comrie aloittaa joukkueen maalilla. Ukko-Pekka Luukkonen on sivussa flunssan takia, joten Devon Levi toimii kakkosmaalivahtina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL