Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmiva tieto NHL:stä! – Mestarisuosikin supertähti sivussa loppukauden

Toronto Maple Leafsia edustava John Klingberg loukkaantui.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista on tälläkin kaudella Toronto Maple Leafs. Maple Leafs taistelee NHL:n itäisessä konferenssissa kärkisijoista, mutta joutuu melkoisiin ongelmiin loppukauden osalta. Joukkueen kesällä hankkima tähtipuolustaja loukkaantui ikävästi ja tarvitsee leikkaushoitoa vammaansa, mikä pitää tämän loppukauden ajan sivussa pelikentiltä.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs sai kovan takaiskun. Joukkueen ruotsalainen tähtipuolustaja John Klingberg joutuu lonkkaleikkaukseen, mikä pitää hänet loppukauden sivussa.

Kesällä Maple Leafsin GM:ksi palkattu Brad Treliving teki Klingbergin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen, jonka arvo on reilut neljä miljoonaa dollaria. Palkka vapautuu nyt Maple Leafsin käytettäväksi ennen siirtojen takarajaa, joka koittaa helmi-maaliskuun vaihteessa.

– Tilanne näyttää siltä, että Klingbergin lonkkaleikkaus vaatii noin puolen vuoden mittaisen kuntoutuksen, kommentoi Treliving.

Klingberg pelasi viimeksi marraskuun lopulla, kun Maple Leafs kaatoi Vancouver Canucksin 5-2 -lukemin. Tällä kaudella puolustaja on tehnyt viisi tehopistettä 14 otteluun. Tehotilasto oli karmeasti seitsemän maalia pakkasella. Viime kaudella puolustaja teki Minnesota Wildin ja Anaheim Ducksin riveissä yhteensä 33 tehopistettä 67 otteluun runkosarjassa.

Klingbergin lisäksi Maple Leafs pelaa tällä hetkellä ilman kokenutta kanadalaispuolustaja Mark Giordanoa sekä ruotsalaispuolustaja Timothy Liljegreniä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL