Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmiva uutinen! – NHL:n huippupelaaja sivuun peleistä

Shea Theodore hääri Vegasin voiton pääarkkitehtinä.
AOP

NHL:ssä Stanley Cupia viime kesänä juhlinut Vegas Golden Knights on ollut vahvan alkukauden jälkeen melko pahassa laskussa. Golden Knights on voittanut tällä kaudella 14 ottelua ja hävinnyt yhdeksän kertaa. Nyt joukkue menetti merkittävän pelaajan kokoonpanostaan mahdollisesti pitkäksi ajaksi sivuun.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights sai todella ikäviä uutisia. Golden Knightsin tähtipuolustaja Shea Theodore loukkaantui ja on sivussa mahdollisesti jopa kuukausia. Theodore kävi leikkauksessa, joka koski ylävartaloa.

Theodore loukkaantui Starsia vastaan pelatussa ottelussa reilu viikko sitten. Golden Knights voitti vieraskaukalossa Starsin 2-1 -lukemin Jack Eichelin iskemällä maalilla.

Theodore on iskenyt tällä kaudella neljä maalia ja 18 tehopistettä ollen Golden Knightsin tehokkain puolustaja. Viime kaudella pudotuspeleissä puolustaja teki yhteensä 13 tehopistettä 21 otteluun. Runkosarjassa syntyi ennätyspisteet, kun 78 otteluun kanadalainen takoi 14 maalia ja yhteensä 52 tehopistettä.

Golden Knights kohtaa perjantain vastaisena yönä Vancouver Canucksin vieraskaukalossa. Canucks on Tyynenmeren divisioonassa toisena vain pisteen Golden Knightsin takana.

Golden Knights on voittanut vain kolme ottelua edellisestä 11 kamppailusta ja on ennen Canucksia vastaan pelattavaa ottelua kolmen ottelun tappioputkessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL