Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Coloradolle katkera tappio! – Nashvillen supertähti hurjassa lyönnissä

Colorado Avalanchen Alexandar Georgiev ja Nashville Predatorsin Filip Forsberg.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella vielä tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva Nashville Predators otti todella tärkeän kotivoiton. Predators kaatoi NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuvan Colorado Avalanchen kotiyleisönsä edessä nousemalla tappioasemasta voittoon. Predatorsille voitto oli kauden seitsemäs runkosarjassa.

Andrew Brunetten valmentama Nashville Predators nappasi maukkaan voiton Colorado Avalanchesta kotiyleisönsä edessä. Predators kaatoi Jared Bednarin valmentaman joukkueen 4-3 -lukemin ja nappasi seitsemännen voiton tililleen runkosarjassa. Bednarin miehistölle tappio oli runkosarjassa kuudes.

Predatorsin ykköstähti ottelussa oli kaksi maalia viimeistellyt ruotsalaistähti Filip Forsberg. Forsberg iski ottelussa 1-1 -tasoituksen avauserän lopulla. Forsberg oli häärimässä Predatorsin 3-3 -tasoitusmaalia myös kolmannen erän lopulla. Ruotsalaishyökkääjä sivalsi vain 38 sekuntia ennen päätössummeria tasoituksen ohi Alexandar Georgievin. Georgiev torjui ottelussa 26 kertaa.

3-3 -tasoitusmaalin jälkeen 16 sekuntia myöhemmin ajassa 59.38 Predators naulasi vielä voiton tililleen, kun venäläinen voimahyökkääjä Yakov Trenin onnistui iskemään 4-3 -voittomaalin. Jeremy Lauzon vastasi Predatorsin 2-1 -maalista toisen erän alussa.

Avalanchen kolmessa maalissa mukana oli Cale Makar. Kanadalainen supertähti syötti joukkueensa maalit, jotka menivät Andrew Coglianon, Devon Toewsin ja Valeri Nichushkinin nimiin.

Juuse Saros oli muurina Predatorsin maalilla torjuen 25 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL