Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ottawalle jälleen pisteet! – ”Täydellinen reissu Tukholmaan…”

Ottawa Senatorsin kakkossentteri Josh Norris.
AOP

NHL:n kanadalaisseura Ottawa Senators vieraili tällä viikolla Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa. Senators pelasi kaksi ottelua ja nappasi molemmista voitot. Torstaina joukkue kaatoi maalijuhlien päätteeksi Detroit Red Wingsin ja lauantaina tiukemmassa kamppailussa kaatui Minnesota Wild. Kummassakin ottelussa tarvittiin jatkoaikaa avuksi Senatorsin voitolle.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators otti koko kauden kahdeksannen voiton. Senators kaatoi Tukholmassa pelatussa ottelussa Dean Evasonin valmentaman Minnesota Wildin rangaistuslaukauskilpailuun venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin.

Wild kohtaa kauden 17. ottelussaan Toronto Maple Leafsin sunnuntaina pelattavassa kamppailussa. Maple Leafs kaatoi ensimmäisessä ottelussaan perjantaina Detroit Red Wingsin vahvan kolmannen erän myötä.

Wild karkasi Senatorsia vastaan toisessa erässä 1-0 -johtoon, kun itävaltalaissentteri Marco Rossi iski kauden kuudennen maalin. Kolmannessa erässä Senators nousi kuitenkin tasoihin, kun kotikaupungissaan pelannut Erik Brännström iski kauden ensimmäisellä osumallaan pelin tasoihin.

Rangaistuslaukauskilpailussa nähtiin vain yksi maali kuudella yrityksellä, kun kolmannessa parissa Josh Norris ohitti vahvan pelin pelanneen Filip Gustavssonin. Kolmannen kierroksen tasoittavalla yrityksellä Ruotsin Joel Eriksson-Ek yritti Peter Forsbergilta tuttua harhautusta Senatorsin maalivahti Anton Forsbergille, joka kuitenkin veti pidemmän korren.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL