Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippujoukkueelle paha takaisku!

Vancouver Canucksin Carson Soucy loukkaantui.
AOP

NHL:n runkosarjan erinomaisesti aloittanut Vancouver Canucks sai todella ikäviä uutisia. Joukkueen luottopuolustaja loukkaantui ja tulee olemaan sivussa pitkään peleistä. Pahimmassa tapauksessa puolustajaa ei nähdä kokoonpanossa ennen joulua.

Rick Tocchettin valmennuksessa erinomaisesti NHL:n runkosarjan aloittanut Vancouver Canucks taistelee kiivaasti NHL:n läntisen konferenssin kärkisijoista. Canucks on voittanut toistaiseksi 12 ottelua ja kerännyt 25 pistettä. Pisteittä joukkue on jäänyt vain kolmessa ottelussa.

Canucks sai viikonloppuna ikäviä uutisia, kun joukkueeseen kesällä hankittu luottopuolustaja Carson Soucy loukkaantui. Soucy loukkaantui Montreal Canadiensia vastaan pelatussa ottelussa, jonka Canucks voitti 5-2 -lukemin. Alkuperäisten tietojen mukaan puolustajan loukkaantuminen oli vain lievä. Tarkemmat tiedot kuitenkin paljastavat, että vasemmassa jalassa olevan vamman takia puolustajan odotetaan olevan jopa kaksi kuukautta peleistä sivussa.

– Tämä on todella ikävä isku. Hän on pelannut erinomaista jääkiekkoa viime aikoina. Soucy on muodostanut laadukkaan pakkiparin yhdessä Tyler Myersin kanssa. Aina kun he ovat jäällä, työt hoituu varmuudella, kehui Tocchet.

29-vuotias puolustaja on tehnyt kaksi maalia ja yhteensä viisi tehopistettä 13 otteluun. Peliaikaa on kertynyt lähes 17 minuuttia ottelussa. Kesällä Soucy teki Canucksin kanssa lähes kymmenen miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen, jonka kokonaiskesto on kolme vuotta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL