Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Alkukauden yllättäjälle NHL:ssä iso voitto!

Vegas Golden Knights taipui Philadelphia Flyersin käsittelyssä.
AOP

NHL:n alkukauden vahvin joukkue eli hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights kärsi kauden viidennen tappionsa. Golden Knights taipui vahvaa alkukautta pelaavan Philadelphia Flyersin vieraana. Ottelussa tarvittiin jatkoaikaa ratkaisun löytymiseen, mutta lopulta kotijoukkue pääsi juhlimaan voittoa.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers nappasi runkosarjan yhdeksännen voittonsa. Flyers nosti alkukauden pistemäärän 19 pisteeseen kaatamalla Bruce Cassidyn valmentaman Vegas Golden Knightsin 4-3 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Tappio oli Golden Knightsille kauden viides. Täysiä pistemenetyksiä hallitseva Stanley Cup -mestari on kokenut vain kolme.

Ottelun avauserässä maalinteon aloitti kotijoukkue. Toisessa erässä nähtiin lopulta varsinaisen peliajan viisi muuta maalia. Flyers karkasi erän alussa 2-0 -johtoon. Kahdesta seuraavasta maalista vastasi vierasjoukkue nousten tasoihin. Viimeisen viiden minuutin aikana kumpikin joukkue onnistui kertaalleen, joten 3-3 -tilanteesta lähdettiin maalittomaan kolmanteen erään.

Jatkoajalla ratkaisu syntyi lopulta minuutin pelin jälkeen, kun koko viime kauden loukkaantuneena sivussa ollut Sean Couturier iski kauden neljännen maalinsa. Couturier teki otteluun yhteensä kaksi tehopistettä. Flyersin muista maaleista vastasivat Owen Tippett, Tyson Foerster ja Sean Walker. Tippett iski otteluun Couturierin tavoin 1+1 tehot.

Golden Knightsin tehomies oli Jonathan Marchessault 2+1 tehoillaan. William Karlsson vastasi kauden yhdeksännellä osumallaan Golden Knightsin 2-1 -kavennuksesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL