Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kevin Lankiselle kauden toinen voitto! – Nashvillelta jykevä esitys

Chicago Blackhawksin Arvid Söderblom ja Nashville Predatorsin Juuso Pärssinen.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin Keskinen divisioona on ollut jo vuosia yksi NHL:n haastavimmasta. Tällä kaudella divisioonan viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevat Nashville Predators ja Chicago Blackhawks. Joukkueet kohtasivat myöhään lauantaina Suomen aikaa ja kotijoukkueena esiintynyt Predators nappasi arvokkaat pisteet.

Andrew Brunetten valmentama Nashville Predators otti runkosarjan kuudennen voiton. Predators kaatoi kotiyleisönsä edessä Luke Richardsonin valmentaman Chicago Blackhawksin 4-2 -lukemin. Tappio oli Blackhawksille 15 otteluun jo kymmenes. Predatorsilla on Blackhawksin tavoin kymmenen jo tappiota tilillään.

Predatorsin ykköstähti ottelussa oli kaksi maalia iskenyt Cole Smith. Smith iski joukkueensa 3-1 -maalin toisessa erässä, joka jäi myös ottelussa voittomaaliksi. Smith naulasi 12 sekuntia ennen päätössummeria loppulukemat tyhjiin. Smith nosti ottelussa maalimääränsä jo neljään tämän kauden osalta.

Kahdesta ensimmäisestä maalista ottelun avauserän jälkimmäisellä kympillä vastasivat Yakov Trenin ja Gustav Nyquist. Ruotsalaishyökkääjä iski maalinsa ylivoimalla Ryan O’Reillyn ja Filip Forsbergin esityöstä.

Blackhawksin maaleista vastasivat Philipp Kurashev ja kokenut Tyler Johnson. Kokeneelle Johnsonille maali oli kauden viides. Kauden kolmannen maalinsa iskenyt Kurashev sai maaliinsa esityön Connor Bedardilta ja Seth Jonesilta.

Predatorsin maalilla erinomaisen ottelun pelasi Kevin Lankinen. Suomalainen torjui kauden toisen voittonsa ja tarvitsi siihen 29 torjuntaa. Ruotsalaismaalivahti Arvid Söderblom torjui Blackhawksin maalilla yhteensä 28 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL