Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n venäläistähti Edmontonin turmana! – Voittoputkelle karmea päätös

Nikita Kucherov on yksi maailman parhaista pelaajista.
AOP

NHL:ssä viikko sitten uuteen valmennukseen siirtynyt Edmonton Oilers joutui kärsimään ensimmäisen tappionsa uudessa valmennuksessa. Oilers vieraili toisen suuren mestarisuosikin eli Tampa Bay Lightningin kotijäällä ja joutui kokemaan maalijuhlissa tappion johdettuaan useaan kertaan ottelua.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning nappasi todella merkittävän voiton NHL:ssä lauantai-iltana Suomen aikaa. Lightning nappasi runkosarjassa kahdeksannen voiton kaatamalla Kris Knoblauchin valmennukseen siirtyneen Edmonton Oilersin. Lightning oli ottelussa vahvempi lopulta 6-4 -lukemin.

Ottelua Oilers johti jo 2-0 -lukemin avauserässä, mutta kotijoukkueen venäläistähden kahdella osumalla Lightning nousi tasoihin. Kolmanteen erään Oilers pääsi 3-2 -johtoasemasta.

Kolmannen erän alussa Lightning tasoitti ottelun toistamiseen, mutta hetkeä myöhemmin vieraat menivät jo kolmannen kerran johtoon. Erän puolivälin kahdella pikamaalilla Lightning käänsi tappioaseman johdoksi eikä tästä enää luopunut. Loppulukemat lauottiin tyhjiin.

Lightningin ykköstähti oli venäläishyökkääjä Nikita Kucherov, joka iski otteluun tylyt 2+1 tehot. Kucherov on iskenyt runkosarjassa 13 maalia ja syöttänyt yhteensä 14 osumaa. Kucherov syötti Steven Stamkosin iskemän 4-4 -maalin ylivoimalla ja iski kotijoukkueen kaksi ensimmäistä maalia. Muuta osumat menivät Tanner Jeannotin, Luke Glendeningin ja tehot 1+2 iskeneen Mikhail Sergachevin nimiin.

Oilersilta Derek Ryan iski kaksi maalia ja James Hamblin iski uransa ensimmäisen maalin NHL:ssä. Hamblin omisti maalin tuuletuksellaan vastikään menehtyneelle äidilleen. Evan Bouchard iski Oilersin 4-3 -maalin kolmannessa erässä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL