Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Coloradolta mykistävä nousu! – ”Kuusi maalia putkeen…”

Colorado Avalanchen Valeri Nichushkin ohjaa vetoa Dallas Starsin Jake Oettingerin edessä.
AOP

NHL:ssä Stanley Cup -mestaruutta kesällä 2022 juhlinut Colorado Avalanche näytti sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa miksi joukkue on yksi suurimmista mestarisuosikeista tälläkin kaudella. Avalanche kaatoi NHL:n läntisen konferenssin huippuottelussa Dallas Starsin maalijuhlien päätteeksi.

Kanadalaisvalmentaja Jared Bednarin luotsaama Colorado Avalanche otti huiman vierasvoiton sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Avalanche kaatoi vieraskaukalossa Pete DeBoerin valmentaman Dallas Starsin huiman nousun päätteeksi. Avalanche oli ottelussa vahvempi lopulta 6-3 -lukemin.

Ottelussa Avalanche oli jo 3-0 -lukemin tappiolla, kun pelikello näytti aikaa 22.12. Toisen erän puolivälin jälkeen Avalanche aloitti kuitenkin kirin ja nousi tasoihin kolmannen erän viidennellä minuutilla.

Kolmannen erän viimeisen kuuden minuutin aikana vierasjoukkue onnistui kolmesti maalinteossa ja vei ottelun selvin lukemin nimiinsä.

Avalanchen ykköstähti ottelussa oli tehot 0+3 iskenyt kanadalaispuolustaja Cale Makar. Makar on saalistanut tällä kaudella yhteensä 20 syöttöpistettä. Mikko Rantanen onnistui ottelussa tekemään tehot 1+1. Valeri Nichushkin iski ottelussa 1+1 tehot Rantasen tavoin.

Starsilta maalinteossa onnistui kahdesti lähes kymmenen miljoonaa dollaria kaudesta tienaava Tyler Seguin. Joe Pavelski vastasi avauserässä 2-0 -maalista ylivoimalla Jamie Bennin erinomaisesta esityöstä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL