Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mikael Granlundin tehoilta ei riittänyt, Aleksander Barkovin Floridalle maukas voitto

San Jose Sharksin Mikael Granlund.
AOP

NHL-kauden yllättävän hyvin aloittanut Florida Panthers jatkoi vahvoja otteitaan. Panthers nappasi vieraskiertueella voiton San Jose Sharksista, joka on kerännyt runkosarjan alkuun vasta viisi pistettä. Panthers käänsi maalijuhlat nimiinsä lopulta kolmannessa erässä.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers otti runkosarjan kymmenennen voiton keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Panthers kaatoi vieraissa David Quinnin valmentaman San Jose Sharksin hienosti 5-3 -lukemin. Sharksille ottelu oli 13. mistä joukkue ei kerännyt pistettäkään. Sharksilla on kasassa kaksi voittoa ja yksi varsinaisen peliajan jälkeen tullut tappio.

Ottelun avauserässä kumpikin joukkue onnistui maalinteossa, kun Panthers avasi maalihanat, mutta tauolle mentiin 1-1 -tilanteesta. Toisessa erässä vain vieraat pääsivät tulostaululle, joten Panthers pääsi kolmanteen erään johdossa.

Kolmannen erän seitsemännellä minuutilla nähtiin tehokas minuutti kotijoukkueen toimesta, kun 70 sekuntiin Sharks iski kaksi maalia ja siirtyi ottelussa johtoon. 3-2 -johto ei kauaa kestänyt, sillä erän puolivälin jälkeen Panthers iski 63 sekuntiin kaksi maalia ja käänsi tappioaseman edukseen. Reilut kaksi minuuttia ennen loppua syntyi loppulukemat tyhjiin vieraiden toimesta.

Sharksin suomalaishyökkääjä Mikael Granlund syötti kolmannessa erässä Tomas Hertlin ylivoimamaalin ja Luke Kuninin iskemän 3-2 -maalin. Sharksin avausmaalista vastasi Mike Hoffman. Panthersilta Aleksander Barkov sinetöi kauden kuudennella maalillaan loppulukemat tyhjiin. Muista maaleista vastasivat Carter Verhaeghe, Kevin Stenlund, Ryan Lomberg ja tehot 1+1 iskenyt Sam Reinhart. Reinhart on tehnyt jo 12 maalia tällä kaudella ja antanut 11 maaliin johtanutta syöttöä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL