Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vaatimaton NHL-supertähti tehoillastaan – ”Tällaista tämä joskus on…”

St. Louis Blues taipui Connor Bedardin edustamalle Chicago Blackhawksille harjoitusottelussa.
AOP

Yksi NHL:n heikoimmista organisaatioista eli Chicago Blackhawks haki todella hienon vierasvoiton perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla NHL-kierroksella. Blackhawks kaatoi kestomenestyjä Tampa Bay Lightningin vieraissa vahvan ensimmäisen erän ansiosta ja nousi kymmeneen pisteeseen runkosarjassa. Lightningilla jatkui ottelussa puolustuspelaamisen vaikeudet joita on ollut läpi alkukauden.

Luke Richardsonin valmentama Chicago Blackhawks nappasi maukkaan vierasvoiton. Blackhawks kaatoi Jon Cooperin valmentaman Tampa Bay Lightningin selvin 5-3 -lukemin. Voitto oli Blackhawksille kauden viides. Tappio oli Lightningille kauden kahdeksas, mutta vasta neljäs täysi pistemenetys.

Blackhawksin superlupaus Connor Bedard oli hirmuisessa lyönnissä. Kanadalaishyökkääjä iski tehot 2+2 ja vietti uransa ensimmäistä vähintään kahden tehopisteen iltaa.

– Tämä tuntui sellaiselta ottelulta, että saat pisteitä, vaikka et olisi niin hyvä, kun taas on niitä otteluita, jossa ei tule pisteitä, mutta luot paljon paikkoja. Tällaista tämä joskus on. Kiva on kuitenkin päästä tulostaululle, kommentoi Bedard.

Päävalmentaja Richardson latoi faktoja pöytään ottelun jälkeen Bedardin alkukaudesta ja odottaa jatkossa entistäkin enemmän.

– Junnu on täysin uusi pelaaja sarjassa. Takana on tusinallinen pelejä. Nyt Bedard alkaa vasta sisäistämään sarjan menoa ja pääsee käyttämään taitojaan paremmin. Se maksaa hänelle takaisin nyt ja samalla antaa myös paljon meille joukkueena.

Bedard on iskenyt NHL-urallaan 11 tehopistettä 12 otteluun. Maaleja on vyöllä seitsemän kappaletta.

Blackhawksin muista maaleista ottelussa vastasivat Tyler Johnson, Corey Perry ja uransa ensimmäisen maalin NHL:ssä iskenyt puolustajalupaus Kevin Korchinski.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL