Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalaisjoukkueen supertähdet hirmuiskussa! – Yhteensä kahdeksan tehopistettä

Nashville Predatorsin Juuse Saros ja Winnipeg Jetsin Kyle Connor.
AOP

NHL:n läntisessä konferenssissa vahvasti runkosarjan aloittanut Winnipeg Jets otti todella hienon kotivoiton. Jets murskasi kotiottelussa NHL:n Keskisen divisioonan kilpakumppanin Nashville Predatorsin selvin lukemin. Jetsin tähtihyökkääjät olivat voiton takuumiehinä takomalla hurjat luvut taululle.

NHL:n runkosarjan vahvasti aloittanut Winnipeg Jets nappasi jo kauden seitsemännen voiton. Jets kaatoi kotiyleisön edessä Andrew Brunetten valmennukseen kesällä siirtyneen Nashville Predatorsin 6-3 -lukemin.

Jetsin ykköstähtinä ottelussa häärivät Kyle Connor ja seitsemän vuoden jatkosopimuksen organisaation kanssa syksyllä tehnyt Mark Scheifele. Connor iski ottelussa hurjat 3+1 tehot ja Scheifele antoi neljä maaliin johtanutta syöttöä.

– Me käytämme meidän jalkoja luodaksemme kiekonriistoja ja mielestäni noudatamme erinomaisesti myös pelisysteemiä, kertoi Connor voitetun ottelun jälkeen.

Ottelun avauserän jälkeen peli oli 1-1 -tilanteessa, mutta Connorin kaksi maalia toiseen erään sekä Cole Perfettin iskemä 4-1 -osuma käänsi ottelun kulun kotijoukkueelle. Jets viimeisteli reiluun kymmeneen minuuttiin kolme maalia.

Ennen kolmatta erää Predators nousi ottelussa kahden maalin päähän, kun ruotsalaistähti Filip Forsberg onnistui toistamiseen ottelussa maalinteossa.

Kolmannen erän puolivälissä Brenden Dillon lisäsi kotijoukkueen johdon kolmeen maaliin. Philip Tomasino toi Predatorsin vielä kahden maalin päähän, mutta Connor viimeisteli loppulukemat ja hattutempun tyhjiin.

Connor nosti koko kauden maalimääränsä 11 osumaan ja tehopisteitä on koossa nyt 16 kappaletta. Scheifele on tehnyt esityön tällä kaudella 11 maaliin.

Laurent Brossoit torjui Jetsin maalilla voiton, mutta tarvitsi vain 20 torjuntaa. Predatorsin maalilla Juuse Saros torjui 31 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL