Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ohi on! – NHL:n surkein joukkue katkaisi tappioputken

San Jose Sharksin ykkösmaalivahti Mackenzie Blackwood.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella hieno kotivoitto keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. NHL:n runkosarjan katastrofaalisesti aloittanut San Jose Sharks onnistui ottamaan kauden ensimmäisen voittonsa. Sharksin hampaisiin jäi Philadelphia Flyers, joka taipui vieraskaukalossa hallittuaan ottelua koko 60 minuutin ajan.

David Quinnin valmentama San Jose Sharks otti kauden ensimmäisen voittonsa. Sharks kaatoi John Tortorellan valmentaman Philadelphia Flyersin 2-1 -lukemin ja katkaisi samalla 11 ottelun mittaisen tappioputken. Sharksilla on nyt koossa kolme pistettä ja matkaa suoraan pudotuspelipaikkaan on 13 pistettä.

Sharksin ykköstähti ottelussa oli maalivahti Mackenzie Blackwood. Kesällä Sharksin riveihin New Jersey Devilsistä siirtynyt maalivahti torjui yhteensä 38 kertaa. Blackwood on torjunut kaikki kolme pistettä tällä kaudella Sharksille, sillä kanadalaismaalivahti otti yli 50 torjuntaa kauden toisessa kamppailussa, kun Sharks taipui jatkoajalla Colorado Avalanchelle.

Blackwoodin nollapelin ottelussa Flyersia vastaan vei yhdysvaltalaishyökkääjä Joel Farabee. Farabee laukoi 2-1 -kavennuksen niukasti ohi Blackwoodin toisessa erässä, joka ehti kiekon tielle. Kiekko oli kuitenkin ylittänyt torjuntatilanteessa maaliviivan, joten tarkastelujen tuomarit hyväksyivät maalin.

Sharksin maalit ottelussa menivät Anthony Duclairin ja William Eklundin nimiin. Duclair iski ottelun avauserässä Kevin Labancin ja Mikael Granlundin esityöstä 1-0 -maalin. Osuma oli laitahyökkääjälle kauden kolmas. Granlundille syöttöpiste oli kauden ensimmäinen tehopiste NHL:ssä.

Eklund pommitti Duclairin esityöstä toisen erän lopulla 2-0 -maalin ylivoimalla.

Flyersin maalilla Samuel Ersson ei töitä paljoa joutunut ottelussa tekemään. Ersson torjui yhteensä 17 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL