Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tanskalaismaalivahdin loukkaantumisen syy selvisi – NHL-tähti sivussa määrittelemättömän ajan

Frederik Andersen on sivussa peleistä vain reilun viikon.
AOP

NHL:ssä pitkään pelannut tanskalaismaalivahti Frederik Andersen on joutunut sivuun Carolina Hurricanesin kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi. Andersenin paluuajankohta on vielä täysin hämäränpeitossa, sillä tanskalaisen vaivasta toipumisesta ei voi antaa tarkkaa arviota.

Carolina Hurricanes tiedotti maanantaina, että joukkue on asettanut tanskalaismaalivahti Frederik Andersenin loukkaantuneiden pelaajien listalle. Lisäksi joukkue kutsui AHL:stä venäläismaalivahti Pyotr Kochetkovin ylös ja teki koeaikasopimuksen kokeneen slovakialaismaalivahti Jaroslav Halakin kanssa.

Myöhemmin maanantaina Hurricanes tiedotti, että Andersenilta on löydetty veritulppia, jotka vaativat hoitoa ja tästä syystä maalivahti on sivussa joukkueen toiminnasta.

– Tarkempien tutkimusten pohjalta selvisi, että Andersenilla on veritulppia, jotka tarvitsevat hoitoa. Tällä hetkellä maalivahdin paluulle peleihin ei ole tarkkaa aikataulua, mutta tanskalaisen pitäisi toipua täyteen pelikuntoon, kertoi GM Don Waddell seuran tiedotteessa.

Andersenin tippuminen joukkueen toiminnasta sivuun tarkoittaa suomalaismaalivahti Antti Raannalle paljon töitä seuraavien viikkojen aikana. Raanta on voittanut kolme pelaamastaan neljästä kamppailusta tällä kaudella.

– Minun työni pysyy samana, ei siihen tule muutosta. Tietysti on todella ikävää, että Andersen on sivussa hetken, mutta pelit jatkuvat ja nyt on alkukausi kyseessä. Mennään päivä kerrallaan eikä mietitä liian pitkälle asioita, kertoi Raanta.

Kokenut Halak on innoissaan, kun pääsi jälleen NHL-seuran toimintaan mukaan.

– Et tietenkään toivo, että kukaan loukkaantuu, mutta samaan aikaan olen todella innoissani, kun sain soiton, että pelipaikka olisi tarjolla. Täällä sitä nyt ollaan ja katsotaan mihin homma etenee, kertoi urallaan 295 voittoa torjunut maalivahti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL