Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähden hurja vire sai tunnustusta! – Tässä viikon tähdet

Vancouver Canucksin Quinn Hughes on aloittanut kauden erinomaisesti.
AOP

NHL:n runkosarjaa on takana kauttaaltaan noin kymmenen ottelua. Kausi on siirtynyt lokakuusta marraskuun puolelle. Marraskuu on merkittävä kuukausi, sillä yleensä pudotuspelijoukkueet ovat selvillä jo marras-joulukuun vaihteessa, joten joukkueilta odotetaan vahvaa suorittamista. Menneen NHL-viikon tähdistä löytyy pelaaja jokaiselle pelipaikalle.

NHL:ssä runkosarjan neljännen viikon tähdet on valittu. Ykköstähti meni oikeutetusti Vancouver Canucksin tähtipuolustaja Quinn Hughesille. Kakkostähti päätyi länsirannikolle, kun Los Angeles Kingsin Cam Talbot sai kunnian. Kaikki viikon kolme tähteä menivät lopulta NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonaan, kun Anaheim Ducksin kanadalaishyökkääjä Mason McTavish palkittiin viikon kolmostähtenä.

Hughes on ollut alkukaudesta hurjassa iskussa, kun Canucks on voittanut yhteensä yhdeksän ottelua 12 pelaamastaan kamppailusta. Viime viikolla yhdysvaltalainen takoi kolmeen otteluun hurjat tehot 1+7. Hughes aloitti uuden otteluviikon iskemällä Edmonton Oilersia vastaan tehot 1+3 ja johdattamalla joukkueensa hienoon 6-2 -voittoon tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Kakkostähdeksi valittu kokenut kanadalaismaalivahti Talbot voitti kaikki kolme viime viikon otteluaan Kingsin maalilla. Talbot torjui kolmessa ottelussa 77 laukausta ja päästi kolme maalia torjuntaprosentin ollessa 96,3. Kings on voittanut tällä kaudella seitsemän ottelua ja kärsinyt neljä tappiota. Täyden pistemenetyksen Todd McLellanin valmentama miehistö on kokenut vain kahdesti.

Kolmostähdeksi valittu 20-vuotias McTavish iski kolmeen otteluun tehot 3+2. Kanadalainen entinen ykköskierroksen varaus on koko joukkueen tehokkain pistemies 13 tehopisteellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL