Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aleksander Barkov onnistui maalinteossa! – Floridalle makea voitto

Aleksander Barkov huiputti Antti Raantaa.
AOP

NHL:ssä nähtiin melkoiset maalijuhlat kahdessa ensimmäisessä ottelussa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Florida Panthers nappasi kaksi pistettä kotiyleisönsä edessä, kun joukkue onnistui lopulta kaatamaan Columbus Blue Jacketsin maalintekotalkoiden jälkeen. Suomalaiskapteeni onnistui Panthersilta maalinteossa.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers otti kauden kuudennen voiton NHL:ssä 11 otteluun. Panthers kaatoi Pascal Vincentin valmentaman Columbus Blue Jacketsin maalijuhlien jälkeen 5-4 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Blue Jackets on pelannut runkosarjassa toistaiseksi 12 ottelua ja jäänyt pisteittä viidesti. Voittoja on kertynyt neljä kappaletta ja tappioita varsinaisen peliajan jälkeen kolme.

Panthers karkasi ottelun avauserässä nopeasti 3-0 -johtoon, mutta tätä seurasi Blue Jacketsin neljä perättäistä maalia. Blue Jackets ei onnistunut pitämään 4-3 -johdostaan kiinni, sillä kotijoukkue nousi kolmannen erän lopulla vielä tasoihin ja lopulta jatkoajalla voittoon.

Suomalaiset olivat kotijoukkueen voitossa isossa roolissa, sillä kapteeni Aleksander Barkov iski maalin ja Anton Lundell teki esityön Carter Verhaeghen iskemään voittomaaliin. Muista maaleista vastasivat puolustaja Gustav Forsling, romuluinen laitahyökkääjä Ryan Lomberg ja Nick Cousins.

Niko Mikkola saalisti ottelussa yhden syöttöpisteen, joka oli suomalaisen neljäs syöttöpiste koko kaudella. Sam Reinhart vietti kahden tehopisteen iltaa syötöillään.

Blue Jacketsin maaleista vastasivat Sean Kuraly, Boone Jenner, Kirill Marchenko ja Alexandre Texier. Ranskalaishyökkääjä viimeisteli otteluun 1+1 tehot.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL