Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurjat maalijuhlat! – Toronto nousi sensaatiomaiseen voittoon

Toronto Maple Leafsin ruotsalaishyökkääjä Calle Järnkrok.
AOP

NHL:ssä pelattiin neljän ottelun mittainen kierros tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Toronto Maple Leafs pelasi runkosarjan ensimmäistä kertaa Tampa Bay Lightningia vastaan, jonka joukkue on kohdannut kahtena edellisenä keväänä pudotuspeleissä. Viime keväänä Maple Leafs kaatoi Lightningin kuudessa ottelussa ja eteni toiselle kierrokselle. Tämän kauden toinen kohtaaminen ei jättänyt ketään kylmäksi.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs otti melkoisen maalijuhlan jälkeen hienon kotivoiton Tampa Bay Lightningista. Maple Leafs oli Jon Cooperin valmentamaa Lightningia parempi jatkoajalle venyneessä ottelussa 6-5 -lukemin. Voitto oli Maple Leafsille kauden kuudes 12 otteluun. Lightning on jäänyt 12 ottelussa vain kolmesti pisteittä.

Ottelussa Lightning karkasi avauserässä jo 4-1 -johtoon, mutta tätä seurasi neljä kotijoukkueen perättäistä maalia. Lopulta ottelussa edettiin jatkoajalle, kun vieraat onnistuivat tasoittamaan ottelun reilut kaksi minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä.

Jatkoajalla ratkaisu syntyi heti ensimmäisellä minuutilla.

Maple Leafsin jatkoaikasankariksi nousi illan toisella osumallaan ruotsalaishyökkääjä Calle Järnkrok, joka nosti koko kauden maalimäärän neljään. Maple Leafsin supertähti Auston Matthews iski ottelussa hurjat 2+1 tehot. Matthews nosti koko kauden maalimäärän 13 osumaan.

Ykköskentän Matthew Knies naulasi 1+2 tehot ja Maple Leafsin 5-4 -johtomaalista kolmannen erän alussa vastannut Mitch Marner iski otteluun 1+3 tehot.

Lightningilta venäläistähti Nikita Kucherov iski tylyt 2+2 tehot avauserään. Muista maaleista vastasivat Brayden Point, Brandon Hagel ja Victor Hedman. Point ja Hagel iskivät otteluun 1+1 tehot

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL