Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille jälleen tappio! – Päävalmentajalle karu kohtalo

Edmonton Oilersin päävalmentaja Jay Woodcroft
AOP

NHL:ssä erinomaista alkukautta pelaava Vancouver Canucks otti jo kauden kolmannen voittonsa Edmonton Oilersista. Canucks murskasi kotiyleisönsä edessä toistamiseen Oilersin tämän kauden aikana. Tällä kertaa Canucks onnistui vain kuudesti maalinteossa. Samalla Canucks lisäsi suurena mestarisuosikkina kauteen lähteneen Oilersin tuskaa.

Rick Tocchettin valmentama Vancouver Canucks jatkoi vahvaa alkukauttaan NHL:ssä. Canucks nappasi syksyn kahdeksannen voittonsa murskaamalla kotiyleisönsä edessä Edmonton Oilersin. Canucks oli Jay Woodcroftin valmentamaa Oilersia parempi lopulta 6-2 -lukemin.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja kaikki kamppailut ovat menneet Canucksin nimiin. Maaliero kolmessa kamppailussa on karusti 18-6.

Kauden kolmanteen keskinäiseen kamppailuun Oilers sai vahvan alun iskemällä ylivoimalla ottelun avausmaalin ensimmäiseen erään, mutta avauserän viimeisellä kympillä Canucks osui kolmesti. Oilers tuli toisessa erässä maalin päähän, mutta kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen 4-2 -johdosta.

Vieraat onnistuivat heti kolmannen erän alussa maalinteossa, mutta 4-3 -kavennusmaali hylättiin potkumaalina. Lopulta erän puolivälissä Canucks lisäsi johdon kolmeen maaliin ja erän viimeisillä minuuteilla neljään osumaan.

Ottelun kolmannessa erässä Oilersin päävalmentaja Woodcroft sai tuomarille huutamisesta kahden minuutin rangaistuksen. Syynä epäurheilijamainen käytös. Woodcroft seurasi viimeiset kuusi minuuttia ottelusta pukukopin puolelta.

Canucksin voiton takuumiehinä häärivät tutut nimet. Brock Boeser iski kaksi maalia ja nosti koko kauden maalimääränsä jo yhdeksään. Boeser on onnistunut kuudesti Oilersia vastaan. Puolustaja Quinn Hughes iski otteluun 1+3 tehot ja maalivahti Thatcher Demko nappasi 40 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL