Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Turun huippulupaava maalivahti venyi nollapeliin – TPS:n tappioputkelle päätös

TPS:n Noa Vali torjui nollapelin.
AOP

Keskiviikon viiden ottelun mittaisella Liiga-kierroksella nähtiin yhteensä kolme nollapeliä. Yksi nollapeli nähtiin Turun illassa, kun Turun Palloseuran nuori ja huippulupaava maalivahti otti jokaisen Oulun Kärppien yrityksen kiinni. Samalla TPS:n iäisyyden kestänyt tappioputki lyötiin poikki.

Tommi Miettisen valmentama Turun Palloseura otti hunajalta maistuvan kotivoiton keskiviikkona. TPS kaatoi reilun viiden tuhannen katsojan edessä Lauri Marjamäen valmentaman Oulun Kärpät 1-0 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Kierroksella nähtiin poikkeuksellisesti kaksi ottelua, jotka päättyivät varsinaisella peliajalla 0-0 -lukemiin. Turun ottelun lisäksi Helsingin IFK:n ja Lappeenrannan SaiPan välinen taisto päättyi 0-0 -lukemiin ja lopulta HIFK:n 1-0 -voittoon jatkoajan jälkeen.

Turussa pelatussa ottelussa tilastomerkintöjä saatiin vain toisessa erässä jatkoaikamaalin lisäksi. Toisessa erässä TPS pääsi kolmesti ylivoimalle ja Kärpät kertaalleen.

TPS:n voittomaalista ajassa 63.36 vastasi ruotsalaishyökkääjä Linus Fröberg. Fröberg ohitti ottelussa 21 kertaa torjuneen Niklas Kokon Petrus Palmun ja Ruben Rafkinin esityöstä. Maali oli 30-vuotiaan ruotsalaishyökkääjän kauden toinen. Viime kaudella Luulajan riveissä SHL:ssä hyökkääjä teki runkosarjaan kahdeksan maalia ja yhteensä 23 tehopistettä.

TPS:n maalilla nollapelin 16 torjunnalla nappasi tililleen vuonna 2005 syntynyt Noa Vali. Forssasta kotoisin oleva 184 senttiä pitkä maalivahti pelasi kauden ja samalla uran toisen Liiga-ottelun. Viime kaudella Vali pelasi reilun erän TPS:n maalilla, joten ottelu oli nuoren maalivahdin kolmas esiintyminen Liiga-kaukaloissa.

Voitolla TPS katkaisi neljän ottelun tappioputken. Tappioputken aikana TPS iski yhden maalin ottelua kohden, joten keskiarvossa ei tapahtunut muutosta. Edellinen kolmen pisteen voitto Liigasta on syyskuun lopulta reilun kuukauden takaa, kun Tampereen Ilves kaatui 3-0 -lukemin Turussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga