Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tappara joutui pesukoneeseen! – Ässiltä myrskyvaroitus

Porin Ässien Lenni Hämeenaho tehoili Tapparaa vastaan.
AOP

Keskiviikon viiden ottelun Liiga-kierroksella nähtiin todellinen huippuottelu, kun sarjakärki Tampereen Tappara isännöi Porin Ässiä. Ässät näytti heti avauserässä kaapinpaikan kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittaneelle Tapparalle eikä katsellut ottelun edetessä taakseen.

Jere Härkälän valmentama Porin Ässät esitti koko alkusyksyn upeimman ottelun. Ässät kaatoi Liigan parhaan joukkueen, Rikard Grönborgin valmentaman Tampereen Tapparan tylysti 6-2 -lukemin Nokia Areenassa. Ässät nousi voittonsa turvin sarjassa jaetulle toiselle sijalle yhdessä Tampereen Ilveksen ja Helsingin IFK:n kanssa. Kaikilla on kasassa 29 pistettä, kun sarjassa viidennellä sijalla olevalla Rauman Lukolla on 24 pistettä.

Nokia Areenassa Ässät karkasi avauserässä 4-1 -johtoon, kun Martin Levebre, Kasperi Ojantakanen, kapteeni Jesse Joensuu ja maalitykki Lenni Hämeenaho iskivät kaikki maalit mieheen. Tapparan ainokaisesta vastasi Otto Somppi.

Toisessa erässä Ässät osui kahdesti karaten ottelussa jo 6-1 -johtoon ennen päätöserää. Maalit menivät Dylan Fabren ja Emil Erholtzin nimiin. Päätöserässä kotijoukkueen osalta numeroita kaunisteli puolustaja Valtteri Kemiläinen kauden neljännellä maalillaan.

Ässien Hämeenaho nosti avauserän maalillaan koko kauden saldonsa jo yhdeksään maaliin. Tehokas laitahyökkääjä syötti ottelussa myös kaksi osumaa. Kahden tehopisteen miehiä olivat puolustaja Libor Zabransky kahdella syötöllään ja hyökkääjät Fabre sekä Erholtz 1+1 tehoin. Vieraiden maalilla Niklas Rubin torjui 18 kertaa voiton eteen.

Tappara jatkaa kauttaan perjantaina Tampereen paikallisottelulla Ilvestä vastaan ja kohtaa JYP:n lauantaina niin ikään Tampereella. Ässät pelaa Satakunnan paikallisessa viikonloppuna kahdesti Lukkoa vastaan. Ottelut Lukkoa vastaan ovat suoran pudotuspelipaikan kannalta äärimmäisen merkittäviä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga