Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Buffalon tehomies onnellisena – ”Teimme kaiken hyvin!”

Buffalo Sabresin Tage Thompson loukkaantui.
AOP

NHL:n jättimäisellä 16 ottelun kierroksella nähtiin heti alkuillasta loistava suomalaisonnistuminen. Buffalo Sabres palasi voittojen tielle, kun joukkue kaatoi vieraskaukalossa vahvasti kauden aloittaneen Ottawa Senatorsin. Sabresin voitossa suomalaismaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen aloitti ensimmäistä kertaa tällä kaudella joukkueen maalilla ja nappasi heti voiton tililleen.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres pyyhki tiistaisen tappion Montreal Canadiensia vastaan nopeasti mielestään ja palasi voittojen tielle.

Sabres kaatoi D.J. Smithin valmentaman Ottawa Senatorsin vieraissa tylyin 6-4 -lukemin ja nappasi kauden kolmannen voiton seitsemään kamppailuun.

Senators on voittanut kuudesta ensimmäisestä pelistä kolme. Joukkue on nyt kahden ottelun tappioputkessa.

Sabres ratkaisi ottelun kahden ensimmäisen erän aikana takomalla viisi maalia. Kolmannen erän lopulla Senators viritteli komean kirin ja nousi vielä 5-4’n, kun ottelua vain 62 sekuntia jäljellä. Tasoitusmaali jäi kuitenkin tekemättä.

Vieraiden ykköstähti ottelussa oli yhdysvaltalainen ykkössentteri Tage Thompson, joka iski otteluun 2+1 tehot.

– Minusta teimme kaiken hyvin! Aloitimme ottelun vahvasti ja lopetimme sen hyvin. Suurin syy miksi voitimme tänään oli meidän taistelutahto. Olimme valmiita tekemään töitä ja vastaamaan siihen haasteeseen, jonka Senators loi, kertasi nihkeästi kautensa aloittaneen Sabresin ykkössentteri.

Sabresilta maalinteossa onnistui Thompsonin tavoin kahdesti Jeff Skinner. Alex Tuch viimeisteli kauden ensimmäisen maalinsa ja Ukko-Pekka Luukkonen torjui voiton eteen 34 kertaa vieraiden maalilla. Ottelu oli suomalaisen ensimmäinen tällä kaudella NHL:ssä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL