Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tulokasmaalivahti sai hurjat kehut – ”Hän on ollut uskomaton!”

Floridan Eetu Luostarinen ja Toronton maalivahti Joseph Woll.
AOP

NHL:ssä pelataan keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa massiivista 16 ottelun kierrosta. Kaikki 32 joukkuetta pelaavat tällä kierroksella, jossa jokainen ottelu käynnistyy eri aikaan. Ensimmäinen ottelu koko kierroksella käynnistyi jo yhdeltä yöllä Suomen aikaa, kun Washington Capitals isännöi Toronto Maple Leafsia.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs otti todella maukkaan vierasvoiton NHL-kierroksella. Maple Leafs kaatoi tulokasvalmentaja Spencer Carberyn johtaman Washington Capitalsin selvin 4-1 -lukemin.

Maple Leafsille voitto oli jo kauden neljäs kuuteen otteluun. Capitals on voittanut yhden ottelun viidestä. Pisteitä Yhdysvaltain pääkaupungin joukkueella on kasassa kolme kappaletta.

Ottelussa maalit nähtiin kahden ensimmäisen erän aikana. Maple Leafs karkasi ylivoimalla avauserässä johtoon. Toisessa erässä alta kymmeneen minuuttiin vierasjoukkue paukutti kolme maalia ja karkasi ratkaisevaan 4-0 -johtoon. Toisen erän viimeisillä sekunneilla Capitals sai kuparisen rikki.

Maple Leafsin ykköstähti voiton takana oli maalivahti Joseph Woll. Woll torjui hurjat 36 kertaa ottelussa. Ainut pelaaja Capitalsilta joka onnistui Wollin ohittamaan oli Alexander Ovechkin, joka viimeisteli toisen erän lopulla ylivoimalla kauden ensimmäisen maalinsa.

– Hän on ollut uskomaton. Minusta tämän illan esitys oli paras mitä olen häneltä koskaan nähnyt, kehui ottelussa tehot 1+1 iskenyt kanadalaispuolustaja Morgan Reilly.

Maple Leafsin muista maaleista ottelussa vastasivat William Nylander, kapteeni John Tavares ja tehot 1+1 iskenyt Auston Matthews.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL