Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

TPS hallitsi, Lukko vei pisteet!

Lukon kanadalaismaalivahti Samuel Harvey on hurjassa vireessä.
AOP

Liigan lauantain kierroksella pelattiin seitsemän ottelua. Turun Palloseura isännöi yli 6000 katsojan edessä Rauman Lukkoa. Lukko haki alkuviikosta kolme pistettä CHL:n runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa Red Bull Munchenin vieraista. Lukon vahva vire jatkui myös Turkuun, sillä joukkue nappasi kolmannen voiton Liigassa neljään edelliseen otteluun.

Tomi Lämsän valmentama Rauman Lukko nappasi lauantain Liiga-kierroksella täydet kolme pistettä. Lukko kaatoi lauantaina vieraskaukalossa Turun Palloseuran selvin 4-0 -lukemin ja nousi sarjataulukossa toiselle sijalla. Lukko on sarjaa johtavaa Tampereen Tapparaa kuusi pistettä perässä.

Lukon maaleista ottelussa vastasivat Kim Nieminen avauserässä, Sebastian Repo toisessa erässä ja puolustajat Jakob Stenqvist ja Tarmo Reunanen päätöserässä. Kolmannen erän maalit olivat ylivoimamaaleja. Stenqvist ja iski ottelussa tehot 1+1. Linus Nyman syötti kaksi vieraiden neljästä maalista.

Vierasjoukkueen maalilla Samuel Harvey koppasi 24 TPS:n vetoa ja torjui kauden kolmannen nollapelin Liigassa. TPS:n maalilla Filip Lindberg torjui 16 kertaa.

Voitokkaasti kautensa aloittanut TPS on voittanut edellisestä seitsemästä kamppailusta vain kaksi. Tällä viikolla joukkue on voittanut kolmesta pelistään yhden, kun KalPa kaatui Turussa voittolaukauskilpailun jälkeen 3-2. Edellinen kolmen pisteen voitto on Tampereen Ilveksestä syyskuun 23. päivältä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga