Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomatonta tuuria! – NHL:n huippuhyökkääjä loukkaantui jälleen

Montreal Canadiensin tähtihyökkääjä Kirby Dach.
AOP

NHL-kauden vahvasti aloittanut Montreal Canadiens sai karmaisevia uutisia. Joukkueen kanadalainen huippupelaaja loukkaantui jälleen ja tulee olemaan sivussa pitkään peleistä. Takaisku on kova, sillä hyökkääjä on kärsinyt urallaan useista loukkaantumisista, jotka ovat häirinneet kehitystä.

Martin St. Louisin valmentama Montreal Canadiens joutuu tulemaan pitkään toimeen ilman kanadalaista huippuhyökkääjää. Canadiens menetti Kirby Dachin alavartalovamman takia jopa koko loppukaudeksi. Tuoreimpien tietojen mukaan kanadalaisen polvesta on menneet sekä ACL-, että MCL-jänteet revenneet, joista toipuminen vie aikaa.

– Tämä on todella ikävää. Hän on aloittanut kauden todella hyvin ja me kaikki näemme hänen potentiaalin, mutta tämä on osa peliä, kertasi päävalmentaja St. Louis.

Dach on kärsinyt koko lyhyen NHL-uransa ajan loukkaantumisista. Fort Saskatchewanin kaupungista, Albertan provinssista kotoisin oleva 22-vuotias kanadalaishyökkääjä varattiin Chicago Blackhawksiin kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudessa kolmantena pelaajana. Urallaan hyökkääjä on pelannut vasta 212 ottelua ja iskenyt näissä 99 tehopistettä.

Dach pelasi tulokaskaudellaan 64 ottelua ja teki 23 tehopistettä. Toisella kaudella pelejä kertyi vammojen takia vain 18 kappaletta. Kolmas ja samalla viimeinen kausi Blackhawksissa tuotti 70 otteluun 26 tehopistettä. Viime kaudeksi Canadiensin riveihin siirtynyt kanadalainen sai tililleen 58 ottelua ja takoi 38 tehopistettä. Tämän kauden kahteen ensimmäiseen otteluun hyökkääjä syötti kaksi maalia.

Kanadalaisesta on kaavailtu Canadiensin kakkoskentän pelaajaa joko keskelle tai laitaan. Viimeisten kausien aikana hyökkääjä on pelannut pääosin laidassa.

Dach siirtyi kesän 2022 NHL:n varaustilaisuudessa Blackhawksista Canadiensiin vaihdossa ykkös- ja kolmoskierroksen varauksiin samaiseen varaustilaisuuteen. Blackhawks varasi näillä yhdysvaltalaishyökkääjät Frank Nazarin ja Gavin Hayesin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL