Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Makeaa mahan täydeltä! – NHL-hyökkääjä naulasi uransa avausmaalin vanhaa seuraa vastaan

Washington Capitalsin Matthew Phillips
AOP

NHL:ssä tälle kaudelle päävalmentajaa vaihtanut Washington Capitals nappasi ensimmäisen voiton runkosarjassa. Capitals kaatoi vieraskiertueella kautensa aloittaneen Calgary Flamesin pitkän kaavan kautta kotiyleisönsä edessä. Voitto oli samalla ensimmäinen Capitalsin päävalmentajalle koko NHL-uran aikana.

Spencer Carbery pääsi juhlimaan uransa ensimmäistä voittoa NHL-joukkueen päävalmentajana. Carberyn valmentama Washington Capitals kaatoi kotiyleisönsä edessä Ryan Huskan valmentaman Calgary Flamesin 3-2 -lukemin rangaistuslaukauskilpailuun edenneessä ottelussa.

Capitals esitti ottelussa kovaa luonnetta sillä joukkue ajautui kahden maalin takaa-ajoasemaan heti ensimmäisessä erässä, kun Adam Ruzicka ja Dillon Dube onnistuivat vierailta.

Toisessa erässä Capitals nousi pelissä tasoihin tekemällä kaksi kauden ensimmäistä maaliaan. Matthew Phillips iski ottelussa 1-2 -kavennuksen ajassa 26.50 ja samainen hyökkääjä teki esityön Connor McMichaelin iskemään 2-2 -tasoitusmaaliin kolme minuuttia myöhemmin.

Maali oli Phillipsille NHL-uran ensimmäinen ja se syntyi nimenomaan hänet varaamaansa joukkuetta vastaan. Phillips pelasi yhteensä kolme ottelua Flamesin riveissä ennen kesällä tapahtunutta siirtoa Capitalsin riveihin.

Hyökkääjä teki vapaana pelaajana vuoden mittaisen sopimuksen Yhdysvaltain pääkaupungin joukkueeseen.

– Tietysti on hauskaa, että pelaamme heti kauden toisessa ottelussa Flamesia. Ensimmäisen maalin tekeminen NHL:ssä tuntuu hyvältä. Onni on pelata loistavien pelaajien kanssa, kiitteli Phillips.

Darcy Kuemper pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa Capitalsin maalilla ja torjui 38 kertaa. Jakob Markström otti 21 koppia Flamesin maalilla.

– Se ei ollut mikään täydellinen 65 minuuttinen meiltä. Toivottavasti tämä vähän tiputtaa painoja meidän niskasta, kun olemme yrittäneet rajusti, mutta emme saa mitään aikaan, kommentoi päävalmentaja Carbery voittoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL