Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridan päävalmentaja tyytyväisenä – ”Täysin ansaittu…”

Florida Panthersin päävalmentaja Paul Maurice.
AOP

Tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa NHL:ssä pelattiin viisi itärannikon ottelua. New Jersey Devils pelasi kauden kolmannen kotiottelun, kun viime keväänä NHL:n itäisen konferenssin pudotuspeleihin edennyt joukkue isännöi itäisen konferenssin mestari Florida Panthersia. Ottelusta saatiin melkoiset maalijuhlat, jossa Stanley Cup -finaaleihin edennyt joukkue nappasi lopulta voiton.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers tarvitsi tällä kaudella kolme ottelua ensimmäisen voiton ottamiseen. Panthers kaatoi Lindy Ruffin valmentaman New Jersey Devilsin vieraskaukalossa 4-3 -lukemin kahden ensimmäisen erän aikana syntyneillä maaleilla.

Panthers karkasi ensimmäisen 41 minuutin aikana 4-0 -johtoon ja ottelu näytti jo pitkään ratkenneelta. Devils nousi kuitenkin maalin päähän ja pääsi vielä hakemaan viimeisen kahden minuutin ajan tasoitusta onnistumatta siinä. Tappio oli Devilsille jo toinen putkeen. Joukkue on kerännyt kolme pistettä kolmesta ottelusta.

Panthersin kanadalaishyökkääjä Sam Reinhart teki kaksi maalia ja voimahyökkääjä Matthew Tkachuk syötti kaksi osumaa. Niko Mikkola ja Carter Verhaeghe vastasivat muista osumista, kun Sergei Bobrovsky torjui 31 kertaa voiton eteen.

– Olen todella tyytyväinen voittoon. Täysin ansaittu johto kahteen ensimmäiseen erään, mutta sitten otimme vähän jäähyjä, joka aiheutti ongelmia. Devils on yksi sarjan parhaita joukkueita ja omaa paljon taitoa nousta peleihin mukaan, kehui Maurice.

Devilsin Erik Haula iski ottelussa 1+1 tehot. Muista maaleista vastasivat Michael McLeod ja Jesper Bratt. Ruotsalaishyökkääjällä on tilillään kolme maalia kolmeen otteluun tällä kaudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL