Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n heittopussin päävalmentaja ylpeä joukkueestaan – ”Tämä oli loistava…”

Chicago Blackhawksin Andreas Athanasiou sai jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä nähtiin jättimäinen yllätys tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Yllätys nähtiin NHL-jääkiekon kehdossa eli Torontossa. NHL:n yksi heikoimmista joukkueista eli Chicago Blackhawks kävi hakemassa kaksi pistettä Toronto Maple Leafsin vieraista. Samalla ottelussa katkesi Maple Leafsin supertähden huima putki alkukauden osalta. Voitto oli Blackhawksille jo kauden toinen neljään otteluun.

Luke Richardson pääsi jälleen kerran olemaan osana Toronto Maple Leafsin nöyryytystä. Richardsonin valmentama Chicago Blackhawks kaatoi Maple Leafsin selvin 4-1 -lukemin NHL:n runkosarjan neljännessä kamppailussa.

– Tämä oli loistava esitys koko joukkueelta 60 minuutin ajan. Oli hieno nähdä, miten haastoimme Maple Leafsin tähtipelaajat, sillä sitä tarvitaan näissä otteluissa, mikäli haluamme voittaa, kehui Richardson.

Tappio oli Sheldon Keefen valmentamalle Maple Leafsille kauden ensimmäinen kolmeen otteluun, kun taas voitto Blackhawksille toinen neljään kamppailuun.

Richardson toimi Montreal Canadiensin valmennusryhmässä, kun Canadiens kaatoi kevään 2021 pudotuspeleissä Maple Leafsin oltuaan ottelusarjassa jo 3-1 -voitoin tappiolla.

Ottelussa avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä Blackhawks karkasi johtoon. Maple Leafs tuli erässä vielä tasoihin, mutta päätöserään lähdettiin vieraiden kahden maalin johdosta. Maple Leafs viritteli päätöserän kiriä, muta Blackhawks kesti paineen ja naulasi loppulukemat tyhjiin kuusi sekuntia ennen päätössummeria.

Blackhawksin voittomaalin toisessa erässä iski kokenut kanadalaishyökkääjä Corey Perry läpiajosta. Voittomaali oli Perryn pitkän NHL-uran ensimmäinen Maple Leafsia vastaan. Perryn maaliin esityön teki lupaava puolustaja Alex Vlasic upealla syötöllä.

– Olin todella väsynyt siinä vaihdossa ja olisin vain halunnut lyödä laseista kiekon ulos, mutta näin Maple Leafsin puolustajien tulevan viivasta päälle. Päätin sitten heittää pitkän avauksen Perrylle, joka onnistui täydellisesti. Olen todella iloinen tästä maalista ja suorituksesta, hehkutti Vlasic.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL