Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL palkitsi runkosarjan ensimmäisen viikon tähdet – ”Ei kysymystäkään…”

Auston Matthews Toronto Maple Leafs laukoo Winnipeg Jetsiä vastaan pelattavassa ottelussa.
AOP

NHL:ssä runkosarjan ensimmäinen viikko on pelattu ja jokainen joukkue on esiintynyt ainakin kertaalleen jääkiekkoa seuraavalle kansalle. Ensimmäisellä viikolla nähtiin runsaasti maalijuhlia ja niitä osui muun muassa Toronto Maple Leafsin otteluihin kaksin kappalein. Maple Leafsin supertähti oli ensimmäisellä viikolla hurjassa lyönnissä sai ansaitusti tulla valituksi viikon ykköstähdeksi.

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews on valittu NHL:n runkosarjan ensimmäisen viikon ykköstähdeksi. Matthews takoi viikon kahteen otteluun yhteensä kuusi maalia, kun kummassakin ottelussa syntyi hattutemput. Yhdysvaltalainen nosti joukkueensa Montreal Canadiensia vastaan jatkoajalle ja lopulta voittoon rangaistuslaukauskilpailussa. Viikonloppuna Maple Leafs murskasi Minnesota Wildin 7-4 -lukemin ja Matthews onnistui tässäkin ottelussa kolmesti maalinteossa.

Maple Leafsin osalta viikko alkaa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattavalla ottelulla Chicago Blackhawksia vastaan. Matthewsilla on mahdollisuus siis jatkaa hattutemppujen putkea kolmeen.

Kakkostähti viikolla oli Vancouver Canucksin ruotsalaissentteri Elias Pettersson. Pettersson iski kahteen otteluun Edmonton Oilersia vastaan tehot 1+5. Canucks voitti kummatkin ottelut. Kotiottelun hieman selvemmin kuin lauantain vierasottelun.

Pittsburgh Penguinsin venäläishyökkääjä Evgeni Malkin valittiin viikon kolmostähdeksi. Malkinin edustama Penguins voitti kaksi kolmesta ottelustaan. Penguins taipui kauden avauksessa Blackhawksille 4-2 -lukemin, mutta kaatoi tämän jälkeen Washington Capitalsin vieraissa ja Calgary Flamesin kotonaan. Venäläisveteraani takoi kolmeen otteluun kaksi maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL