Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikkia riepotellaan! – Tähtihyökkääjä kuukausiksi sivuun

LA Kings Viktor Arvidsson
AOP

NHL-kauden kahdella tappiolla aloittanut Los Angeles Kings sai ikäviä uutisia. Joukkueen tähtihyökkääjä tarvitsee vammaansa leikkaushoitoa, mikä pitää tämän sivussa peleistä mahdollisesti pitkälle talveen. Vamma tapahtui lokakuun alussa harjoituksissa, mutta nyt pelaajasta on saatu tarkempi diagnoosi.

Todd McLellanin valmentama Los Angeles Kings sai kovan takaiskun. Joukkueen ruotsalaishyökkääjä Viktor Arvidsson joutuu selkäleikkaukseen ja on sivussa todella pitkään. GM Rob Blake muotoili, että hyökkääjän tilannetta arvioidaan kuukausi kerrallaan.

Kings on kahdesta runkosarjan ensimmäisestä ottelusta kerännyt yhteensä yhden pisteen, kun tappiot ovat tulleet Colorado Avalanchelle ja Carolina Hurricanesille. Hurricanesia vastaan joukkue nousi 5-2 -tappioasemasta 5-5’n, mutta hävisi rangaistuslaukauskilpailussa ottelun.

– Ikävä kyllä, Arvidsson sai selkävamman ensimmäisissä harjoituksissa tämän runkosarjan aikana. Seuraavana päivänä Arvidsson meni tarkempiin tutkimuksiin ja sieltä selvisi, että selkä tarvitsee leikkaushoitoa. Koskaan et pysty korvaamaan joukkueessa Arvidssonin kaltaista pelaajaa. Todella monipuolinen kaveri, joka järjestää paljon laukauksia vastustajan maalille, kertoi Blake.

Arvidsson pelasi viime kaudella NHL:n runkosarjassa 77 ottelua ja iski näissä yhteensä 26 maalia sekä 59 tehopistettä. Ruotsalaisen sopimusta on tämä kausi vielä Kingsin kanssa jäljellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL