Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaista laatua ja yhdysvaltalaisia tähtiä! – Arizonassa lahjakas hyökkäys

Arizona Coyotesin tähtihyökkääjä Clayton Keller.
AOP

NHL:ssä melkoisessa myrskyssä viime kaudet ollut Arizona Coyotes lähtee mielenkiintoisesta tilanteesta kauteen 2023-24. Joukkue saa alkavalle kaudelle uuden ykkössentterin, kun yliopistoissa loistanut yhdysvaltalainen tekee NHL-debyytin. Coyotesilla on vielä paljon matkaa pudotuspeleihin.

Andre Tourignyn valmentamassa joukkueessa on paljon loistavia hyökkääjiä. Tämän kauden hyökkäyksessä on ehkä kuusi pelaajaa, jotka ovat osana myös tulevaisuutta organisaatiossa. Näihin voidaan helposti laskea viime kauden ykköspistemies Clayton Keller, Nick Schmaltz, Matias Maccelli, Lawson Crouse ja Logan Cooley.

Coyotesissa ykkössentterin paikka on vielä auki, mutta organisaatiossa uskotaan Cooleyn ottavan tämän. Cooley on pelannut erinomaisesti Minnesotan yliopistossa ja nuorten MM-kisoissa Yhdysvaltain paidassa. Viime talvena Cooley teki seitsemään otteluun tehot 7+7 alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

Keskikaistalla kilpailua Cooleyn taustalla käyvät Barrett Hayton, Travis Boyd ja Nick Bjugstad. Boyd on erinomainen vaihtoehto neloskenttään yhdessä Jack McBainin kanssa.

Tuoreet hankinnat Jason Zucker ja Alexander Kerfoot tuovat tarvittavaa kokemusta sekä leveyttä hyökkäyksen laidoille. Laitahyökkääjistä Kellerin jälkeen suurin lupaus joukkueessa on Dylan Guenther, joka aloittaa kauden AHL:n puolella. Guenther pelasi viime kaudella 33 ottelua NHL:ssä ja teki näissä 15 tehopistettä.

Viime kaudella Coyotesin hyökkääjistä kolme kaveria iski vähintään 20 maalia. Kellerin lisäksi 20 maalin rajan rikkoi Crouse ja Schmaltz. Yhdysvaltalaishyökkääjä Schmaltz iski 63 otteluun 58 tehopistettä.

Kolmen vuoden ja reilut kymmenen miljoonan dollarin sopimuksen kesällä tehnyt Maccelli kärsi ikävästä loukkaantumisesta viime kaudella. Tämä verotti suomalaisen ottelumäärän 64’n, mutta niissä syntyi huimat 11 maalia ja yhteensä 49 tehopistettä. Suomalaisesta voidaan hyvillä mielin povata yli 60 tehopisteen miestä tälle kaudelle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL