Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Alexander Ovechkinilta tilattu 50 maalin kausi? – Capitalsin hyökkäyksessä riittää leveyttä

Washington Capitalsin venäläistähti Alexander Ovechkin.
AOP

Viime kaudella karmaisevan pettymyksen kokenut Washington Capitals lähtee NHL-kauteen 2023-24 uudistuneena. Joukkueessa on vahvistettu alakertaa ja palkattu uusi päävalmentaja. Capitals pyrkii vielä kerran voittamaan Stanley Cupin nykyisellä rungolla, mikä ei kuitenkaan ole helpoin tehtävä.

Spencer Carberyn valmennukseen siirtyvän Washington Capitalsin hyökkäys on todella kokenut. Kokeneessa hyökkäyksessä on kuitenkin todella paljon potentiaalisia pelaajia ja kärkihyökkääjien pysyessä terveenä joukkueesta on edelleen ulosmitattavissa reilusti tehoja.

Capitalsin hyökkäykseen kiintotähti on venäläiskapteeni Alexander Ovechkin. Ovechkin jahtaa edelleen Wayne Gretzkyn maaliennätystä. Viime kaudella hyökkääjä pääsi 800 maalin paremmalle puolelle. Enää matkaa on reilut 70 maalia NHL:n ennätykseen.

Mikäli Ovechkin pelaa tasollaan tai ehkä jopa nousee takaisin tutummalle tasolle, niin ennätys nähdään seuraavan kahden kauden aikana.

Capitalsin keskikaista on NHL:n mittapuulla erittäin laadukas. Nicklas Bäckström, Evgeni Kuznetsov ja Dylan Strome muodostavat erinomaisen kärkikolmikon. Nelossentterinä joukkueessa pelaa aliarvostettu Nic Dowd, joka pelaa 33-vuotiaana veteraanina vaatimattomalla 1,3 miljoonan dollarin kausipalkalla.

Kesällä joukkueeseen saapui Calgary Flamesin organisaatiosta Matthew Phillips. Phillips on mielenkiintoinen nimi, sillä hyökkääjä teki AHL:ssä viime kaudella 76 tehopistettä 66 otteluun, mutta NHL:ssä vastuuta oli tarjolla vain kahden ottelun verran.

Kahdella edellisellä kaudella AHL:ssä hyökkääjä on pelannut 131 ottelua ja tehnyt näissä 67 maalia ja yhteensä 144 tehopistettä. 25-vuotias hyökkääjä voi tuoda Capitalsin kolmeen kärkikenttään onnistuessaan tarvittavaa vauhtia ja taitoa.

Anthony Mantha, T.J. Oshie, Tom Wilson ja Sonny Milano tuovat hyökkäykseen leveyttä, mutta etenkin Oshiella alkaa ikä tulla vastaan. Manthalla sopimusta on jäljellä vielä vuosi ja Oshiella kaksi vuotta.

Connor McMichael sai viime kaudella vain kuusi peliä NHL:ssä tililleen. AHL:ssä hyökkääjä teki Hershey Bearsissa 39 pistettä 57 otteluun. Tällä kaudella entiseltä ykköskierroksen varaukselta odotetaan nousua joukkueen kolmeen kärkikenttään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL