Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n eliittiin uusi ruotsalaispuolustaja? – Washingtonissa tiukka alakerta

Washington Capitalsin ykköspuolustaja John Carlson.
AOP

Viime kaudella karmaisevan pettymyksen kokenut Washington Capitals lähtee NHL-kauteen 2023-24 uudistuneena. Joukkueessa on vahvistettu alakertaa ja palkattu uusi päävalmentaja. Capitals pyrkii vielä kerran voittamaan Stanley Cupin nykyisellä rungolla, mikä ei kuitenkaan ole helpoin tehtävä.

Washington Capitalsin puolustuksen johtohahmo on ollut jo vuosikymmenen John Carlson. Carlson oli puolet viime kaudesta sivussa, joka heikensi merkittävästi koko joukkueen hyökkäyspelaamista.

Tälle kaudelle Carlson on saanut puolustukseen kiekollista tukea ruotsalaispuolustaja Rasmus Sandinin muodossa. Sandin siirtyi kesken viime kauden jo Capitalsin riveihin ja pelaa vielä tämän kauden 1,4 miljoonan dollarin kausipalkalla.

Sandin on vedenpitävä kahden kärkiparin puolustaja NHL:ssä, mutta Toronto Maple Leafsissa paikat olivat jo muiden pelaajien täyttämiä, joten maisemanvaihto teki ruotsalaiselle hyvää. Mikäli Sandin onnistuu, niin 50 pisteen kausi on täysin mahdollinen.

Carlosnin ja Sandinin lisäksi varsinaista supertalenttia puolustuksesta ei löydy. Nick Jensen sai kesällä hyvän kolmen vuoden mittaisen sopimuksen, joka pitää hänet kakkosparissa.

Nuorista puolustajista slovakialainen Martin Fehervary teki kolmivuotisen sopimuksen, jolla puolustaja saa reilut 2,6 miljoonaa dollaria kaudesta. Fehervary on ollut jo kaksi kautta yksi Capitalsin alakerran tärkeimmistä palasista.

Samaa odotetaan myös venäläislupaus Alexander Alexeyevilta. Alexeyevilla on kestänyt tottua NHL:n vauhtiin, sillä entinen ykköskierroksen varaus on pelannut vasta 33 ottelua maailman parhaassa kiekkoliigassa.

Viime kaudelle GM Brian MacLellan kiinnitti Colorado Avalanchessa Stanley Cupin voittaneen Darcy Kuemperin ykkösmaalivahdiksi. Kuemper torjui viime kaudella yhteensä 57 ottelussa ja nappasi tililleen 22 voittoa. Torjuntaprosentti oli lähes 91 ja nollapelejä kertyi viisi. Tällä kaudella Kuemperilta voidaan odottaa parempaa, mikäli joukkueessa riittää kokonaisuutena terveyttä.

Kuemperia on tukemassa Charlie Lindgren. Oikeassa kädessä hanskaa pitävä yhdysvaltalaismaalivahti torjui viime kaudella 13 voittoa 31 ottelussa.

Kuemper ja Lindgren antavat Capitalsille mahdollisuuden pelata paikoista pudotuspeleissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL