Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Carolinan suomalaiset tehokkaina!

Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväinen.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Carolina Hurricanes aloitti kautensa todella hienolla kotivoitolla. Hurricanes kaatoi kotiyleisönsä edessä kesällä merkittäviä siirtoja tehneen Ottawa Senatorsin kolmannen erän maaleilla. Ottelussa Hurricanes hukkasi kahden maalin johtoaseman kertaalleen, mutta onnistui silti viemään ottelun varsinaisen peliajan kuluessa. 

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes oli kauden avausottelussa totutun tehokas joukkue. Hurricanes kaatoi D.J. Smithin valmentaman Ottawa Senatorsin 5-3 -lukemin.

Ottelussa Senators karkasi avauserässä johtoon, mutta tämän jälkeen Hurricanes teki kolme perättäistä maalia. Senators nousi kolmannessa erässä minuutin sisään tulleilla pikamaaleilla tasoihin, mutta kotijoukkue teki vielä kaksi maalia, jotka käänsivät pelin Hurricanesin nimiin.

Hurricanesin maalit ottelussa menivät toisessa erässä tuoreen hankinnan Michael Buntingin ja kokeneen Teuvo Teräväisen nimiin. Kolmannessa erässä maalinteossa onnistuivat Jordan Staal, Brady Skjei ja Jaccob Slavin. Suomalaisista Sebastian Aho ja Jesperi Kotkaniemi keräsivät syöttöpisteet tilille, joten kaikki suomalaiset tehoilivat ottelussa. Frederik Andersen torjui kotijoukkueen maalilla 27 kertaa.

Senatorsilta maalinteon aloitti ottelussa 1+1 tehot tehnyt Mathieu Joseph avauserän neljännellä minuutilla. Joseph teki kolmannessa erässä alivoimalla esityön Parker Kellyn iskemään 3-2 -kavennusmaaliin. Tim Stutzle vastasi 3-3 -tasoituksesta vain 45 sekuntia Kellyn iskemän kavennusmaalin jälkeen. Joonas Korpisalo nappasi ottelussa 37 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL