Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Joonas Korpisalolla tulinen paikka! – Ottawalla aiempaa parempi alakerta

Ottawa Senatorsin maalivahti Joonas Korpisalo ja Montreal Canadiensin keskushyökkääjä Sean Monahan.
AOP

Ottawa Senators on saanut uudelleenrakennuksen maaliin ja tällä kaudella joukkueen on noustava taistelemaan vakavasti pudotuspelipaikoista. Muussa tapauksessa joukkueen valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Kesällä joukkue teki merkittäviä siirtoja ja on paljon valmiimpi alkavaan kauteen 2023-24 kuin edelliseen.

D.J. Smithin valmentaman Ottawa Senatorsin akilleen kantapää on ollut viisikkopeli puolustussuuntaan. Viime kaudella joukkue vuosi todella pahasti alakertaan, mikä söi joukkueelta reilusti pisteitä.

Tähän kauteen lähdettäessä tilanne on täysin erilainen. Jake Sanderson on pelannut jo tulokaskautensa ja on varmasti valmiimpi NHL:n vauhtiin. Jakob Chychrun saapui kesken viime kauden jättikaupassa Arizona Coyotesin riveistä vahvistamaan Kanadan pääkaupungin joukkuetta.

Joukkueen kulmakivet puolustuksessa ennen Chychrunin ja Sandersonin saapumista olivat isoja peliaikoja nauttivat Thomas Chabot sekä Artem Zub. Chabot pelasi viime kaudella yhteensä 68 ottelua ja iski 41 tehopistettä. Peliaikaa kertyi keskimäärin 25 minuuttia ottelua kohden. Kaikki neljä edellä mainittua puolustajaa nauttivat yli 20 minuutin peliajoista.

Tukea kolmannen parin muodossa luovat Travis Hamonic ja Erik Brännström. Brännström varattiin NHL:n todella lahjakkaana kiekollisena puolustajana, mutta toistaiseksi näytöt ovat jääneet piippuun.

AHL:n puolella nälkäisenä mahdollisuutta odottavat Tyler Kleven, Jacob Bernard-Docker ja Lassi Thomson, joka palasi Anaheim Ducks -reissultaan takaisin Kanadan puolelle.

Tälle kaudelle Senatorsin puolustuksen lisäksi selvyyttä saatiin maalivahtiosastolle, kun Joonas Korpisalo palkattiin ykkösmaalivahdiksi. Korpisalo ei saanut jatkosopimusta Los Angeles Kingsiin, joten Dorion antoi viisivuotisen lapun loukkaantumisista kärsineelle suomalaiselle. Pesti ykkösmaalivahtina on Korpisalon ensimmäinen NHL:ssä.

Korpisalolle tukea antaa viime kaudella kaksi kertaa loukkaantunut Anton Forsberg. Maalivahdit ovat toisilleen tuttuja Columbus Blue Jacketsin ajoilta. Viime kaudella Senatorsin maalilla kävi seitsemän eri maalivahtia kaikkien loukkaantumisten takia yrittämässä. Ykkösmaalivahti Cam Talbot lähti Kingsiin vapaana pelaajana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL