Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti paukutti hattutempun! – Kanadalaisten välisestä syntyi hurja taistelu

Auston Matthews Toronto Maple Leafs laukoo Winnipeg Jetsiä vastaan pelattavassa ottelussa.
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin tälläkin kaudella kuuluva Toronto Maple Leafs aloitti NHL:n runkosarjan hieman yskähdellen. Maple Leafs kaatoi maalijuhlien päätteeksi kotiavauksessaan Montreal Canadiensin, mutta tarvitsi tähtipelaajiltaan todellisen tehoillan. Canadiens teki ottelussa pitkään kiusaa Maple Leafsille, mutta lopulta kaksi pistettä jäi Torontoon.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs pääsi juhlimaan kauden avausottelussa voittoa. Maple Leafs kaatoi Martin St. Louisin valmentaman Montreal Canadiensin rangaistuslaukauskilpailuun edenneessä ottelussa 6-5 -lukemin.

Ottelun varsinaisella peliajalla nähtiin kymmenen maalia ja Canadiens johti ottelua kahteen kertaan kahdella maalilla, mutta Maple Leafs nousi aina tasoihin.

Kotijoukkueen tähtipelaajat olivat kovassa lyönnissä, sillä Auston Matthews iski hattutempun kauden avaukseen. Matthews vastasi ylivoimalla toisessa erässä joukkueensa 2-2 -tasoituksesta ja teki varsinaisen peliajan viimeiset kaksi maalia kolmannen erän lopulla. Matthews nosti joukkueensa 5-3 -tappioasemasta jatkoajalle viimeisen viiden minuutin aikana.

Matthewsin lisäksi Maple Leafsilta maalinteossa onnistuivat Noah Gregor ja William Nylander. Nylander iski ottelussa 1+1 tehot. Kapteeni John Tavares syötti ottelussa kolme maalia. Rangaistuslaukauskilpailussa sankariksi noussut Mitch Marner teki esityön Matthewsin ensimmäiseen maaliin. Ruotsalaistähti John Klingberg syötti kaksi maalia Maple Leafs -debyytissään. Ilya Samsonov torjui voiton eteen 19 kertaa.

Canadiensin maaleista kaksi meni Colorado Avalanchesta hankitun Alex Newhookin nimiin. Jesse Ylönen teki heti kauden ensimmäiseen peliin maalin. Kaksi muuta maalia menivät Cole Caufieldin ja Jake Evansin nimiin. Jake Allen torjui 37 kertaa Canadiensin maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL