Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Seth Jones saa jälleen urakoida – Chicagon puolustus NHL:n kevyimpiä

Chicago Blackhawksin Seth Jones.
AOP

Chicago Blackhawks lähtee ensimmäiseen kauteensa Connor Bedardilla mielenkiintoisista lähtökohdista. Joukkueelta on tälläkään kaudella turha odottaa menestystä, mutta suuntaviivoja tämäkin kausi tulee koko organisaatiolle antamaan.

Chicago Blackhawksin menestyksen tiellä on ainakin vielä heikko puolustuspää. Luke Richardsonin valmentamassa joukkueessa on tasan kaksi NHL:n kahden kärkiparin mitat täyttävää puolustajaa. Joukkueesta ei myöskään löydy varteenotettavaa ykkösmaalivahtia, mikäli joukkue mielii taistella paikasta pudotuspeleissä.

Joukkueen ylivoimainen ykköspuolustaja on yhdysvaltalaistähti Seth Jones. Jones pelasi viime kaudella keskimäärin reilut 24 minuuttia ottelua kohden ja iski samassa 37 tehopistettä. Jonesin kanssa peliaikaa tulee syömään jatkossakin Connor Murphy. Murphy sai viime kaudella vastuuta 80 ottelussa ja iski 13 tehopistettä. 29-vuotias puolustaja pelasi keskimäärin 19 minuuttia ottelua kohden.

Tällä kaudella kokeneena puolustajana Blackhawksin alakerrassa häärii myös venäläinen Nikita Zaitsev, joka lähetettiin Ottawa Senatorsista Blackhawksiin palkkojen takia. Näiden kolmen lisäksi nuorista pelaajista peliajasta tiukimmin taistelee entinen ykköskierroksen varaus Kevin Korchinski. Korchinskilla on takana mahtava ura juniorisarjoissa. Viime kaudella kanadalainen teki Seattle Thunderbirdsin riveissä WHL:ssä yhteensä 73 tehopistettä 54 otteluun.

Ykkösmaalivahtina tähänkin kauteen Blackhawksissa lähtee tshekkiläinen Petr Mrazek. Viime vuonna Mrazek torjui kymmenen voittoa ja torjuntaprosentti oli vaivainen 89,4. Arvid Söderblom tulee saamaan reilusti myös peliaikaa. Ruotsalaismaalivahti torjui viime kaudella kaksi voittoa. Yhdysvaltalainen Drew Commesso saanee myös NHL:n puolella vastuuta. Commesso on Blackhawksin suurin lupaus maalivahtiosastolle tällä hetkellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL