Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tähtihyökkääjälle massiivinen jatkosopimus! – NHL-seuran runko kiinnitetty

Minnesota Wildin ykkösketjun pelaajia. Kirill Kaprizov, Mats Zuccarello, Ryan Hartman.
AOP

NHL:n kestomenestyjä Minnesota Wild on kiinnittänyt useamman tärkeän pelaajan jatkosopimuksiin syyskuun aikana. Viimeisin sopimus on joukkueen ykköskentän keskushyökkääjän kanssa tehty jatkosopimus, mikä pitää Wildin vahvan rungon kiinni vielä pitkään. Wildilla on ensi kaudeksi vielä reilusti palkkakatossa tilaa hankinnoille.

Dean Evasonin valmentama Minnesota Wild on tehnyt todella merkittävän jatkosopimuksen. GM Bill Guerin on kiinnittänyt yhdysvaltalaishyökkääjä Ryan Hartmanin jatkosopimukseen. Hartman kirjoitti Wildin kanssa yhteensä kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on 12 miljoonaa dollaria. Hartman tienaa kaudesta keskimäärin neljä miljoonaa dollaria, joten palkankorotusta tulee nykyiseen reilut kaksi miljoonaa dollaria kaudessa.

Hilton Headin saarelta, Etelä-Carolinan osavaltiosta kotoisin oleva oikealta laukova keskushyökkääjä on Chicago Blackhawksin ykköskierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Blackhawks poimi Stanley Cup -mestarina Hartmanin ensimmäisen kierroksen viimeisenä pelaajana eli vuorolla 30.

Hartman on urallaan pelannut 506 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä 233 tehopistettä. Urallaan hyökkääjä on edustanut Blackhawksin ja Wildin lisäksi Nashville Predatorsia ja Philadelphia Flyersia. Tehokkain aika urasta on ehdottomasti Wildista, kun neljällä kaudella hyökkääjä on paukuttanut 261 otteluun 144 tehopistettä. Kahteen viime kauteen 141 otteluun hyökkääjä on tehnyt Kirill Kaprizovin ja Mats Zuccarellon sentterinä 49 maalia ja yhteensä 102 tehopistettä.

Wild on käyttänyt ensi kauden joukkueeseen nyt reilut 62 miljoonaa dollaria. Wildia rankaisee vielä ensi kauden ajan Ryan Suterin ja Zach Parisen sopimusten ulosostot lähes 15 miljoonalla dollarilla, joten palkkatilaa Wildilla on noin kymmenen miljoonaa ensi kaudeksi käytettävissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL