Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Detroit Red Wings vahvisti syvyyttä! – Kokenut hyökkääjä tuomaan kilpailua

Toronto Maple Leafsia edustanut Zach Aston-Reese siirtyy Detroit Red Wingsiin.
AOP

NHL:ssä tälle kaudelle merkittävästi vahvistunut Detroit Red Wings hankki lisää syvyyttä ja kokemusta hyökkäykseen. Joukkueen GM Steve Yzerman kiinnitti yhdysvaltalaishyökkääjän riveihinsä, joka oli mukana Carolina Hurricanesin harjoitusleirillä koeaikasopimuksella. Sopimus Red Wingsin kanssa on hyvinkin maltillinen.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings on tehnyt kovan kiinnityksen alkavan kauden joukkueeseen. GM Steve Yzerman kiinnitti minisopimuksella kokeneen yhdysvaltalaisen laitahyökkääjän Zach Aston-Reesen vuoden mittaiseen sopimukseen. Aston-Reese tienaa tästä kaudesta 775 tuhatta dollaria. Sopimus on kaksisuuntainen eli hyökkääjä tienaa vain 300 tuhatta dollaria kaudesta pelatessaan AHL:ssä.

Aston-Reese on NHL:n varaamaton pelaaja. Vasemmalta laukova 183 senttiä pitkä laitahyökkääjä on kotoisin New Yorkin osavaltiosta, Staten Islandilta, eli Manhattanin eteläkärjen lähellä sijaitsevalta saarelta. Reilut 90 kiloa painava syvyyshyökkääjä on urallaan tienannut lähes kuusi miljoonaa dollaria pelaamalla NHL:ssä jääkiekkoa.

Laitahyökkääjä pelasi nuorempana yliopistojääkiekkoa Northeasternin yliopistossa neljän kauden ajan ennen kuin teki sopimuksen kaudelle 2017-18 Pittsburgh Penguinsiin. NHL-urallaan Aston-Reese Penguinsin lisäksi Anaheim Ducksissa ja viime kauden Toronto Maple Leafsissa. Uran 307 otteluun maailman parhaassa jääkiekkoliigassa on syntynyt 80 tehopistettä. Viime kaudella hyökkääjä teki kymmenen maalia 77 otteluun Maple Leafsissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL