Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa tarjolla isot pisteet – Jatkuuko Kärppien voittoputki?

Ville Koivunen Oulun Kärppien laitahyökkääjä.
AOP

Liigassa pelataan torstaina kaksi ottelua. Kummassakin ottelussa on jaossa tärkeitä pisteitä paljon alkukaudesta hävinneille joukkueille. Oulun Kärpät aloittaa oman peliviikkonsa kotiottelulla yhtä suurista mestarisuosikeista, eli Tampereen Ilvestä vastaan. Lappeenrannassa nähdään kova taisto SaiPan ja Rauman Lukon välillä.

Oulussa Lauri Marjamäen valmentama Kärpät hakee jo kolmatta täyttä pistepottia putkeen. Kärpät kohtaa Antti Pennasen valmentaman Tampereen Ilveksen.

Kärpät voitti viime viikonloppuna ensin Vaasan Sportin vieraissa ja perään Lappeenrannan SaiPan kotonaan. Kummassakin ottelussa pisteet tulivat todella nihkeiden esitysten jälkeen. Ilves voitti viime viikon kamppailuissa Helsingin IFK:n ja paikallisvastustaja Tampereen Tapparan. Kahdesta ottelusta kertyi yhteensä viisi pistettä.

Kärppien viikko jatkuu lauantaina kovalla vierasottelulla Jyväskylässä. Ilves pelaa Kärppien jälkeen kotiottelussa lauantaina KooKoota vastaan.

Lappeenrannassa neljän ottelun mittaiseen tappioputkeen ajautunut Ville Hämäläisen valmentama SaiPa saa testin Rauman Lukosta. Tomi Lämsän valmentama Lukko hävisi tiistaina viikon ensimmäisessä kamppailussa kotonaan Tapparalle, joka johtaa Liigaa kahden pisteen erolla Porin Ässiin, joka nappasi keskiviikon kierrokselta voiton.

SaiPa ja Lukko kohtasivat viime kaudella toisensa neljä kertaa. Näistä pisteet menivät 12-0 raumalaisille maalieron ollessa hurja 15-5. Lappeenrannan otteluissa SaiPa teki kolme maalia ja ne tuli otteluun tammikuussa, jossa Lukko oli 5-3 -lukemin vahvempi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga