Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ilvekseltä myrskyvaroitus! – Kärppien voittoputki vain kaihoisa muisto

Tampereen Ilveksen Petr Kodytek juhlii maalia.
AOP

Liigassa pelataan torstaina kahden ottelun kierrosta. Oulun Kärpät ja Tampereen Ilves kohtaavat Liigassa, ja kummallakin on ennen torstain ottelua kahden ottelun voittoputki taskussa. Kärpät on kaatanut voittoputkensa aikana Vaasan Sportin ja Lappeenrannan SaiPan. Ilves nappasi voitot viime viikolla Helsingin IFK:sta ja Tampereen Tapparasta. Torstain ottelu lähti Ilveksen hallinnassa liikenteeseen.

Liigassa kahden ottelun voittoputkessa olevat Oulun Kärpät ja Tampereen Ilves kohtaavat. Ottelu on nähtävissä MTV Subilla jokaisessa kodissa ympäri maan. Ilves johtaa ottelua ensimmäisen erän jälkeen lukemin 2-1.

Ottelun avauserässä Lauri Marjamäen valmentama Kärpät aloitti pelillisesti vahvasti ja pääsi heti avauserän ensimmäisillä minuuteilla ylivoimalle, mutta ei onnistunut maalinteossa.

Kärppien ylivoiman jälkeen Ilves iski, kun joukkueen tähtihyökkääjä Oula Palve iski lähietäisyydeltä kiekon ohi Niclas Westerholmin. Palveen maaliin syöttöpisteet menivät Juuso Könösen ja Dominic Masinin nimiin.

Erän puolivälin jälkeen vieraat onnistuivat toistamiseen, kun tshekkitähti Petr Kodytek iski kauden kahdeksannen maalinsa. Kultakypärää pitävä Kodytek iski kauden kahdeksannen maalinsa.

Kolme minuuttia ennen erän päätöstä Kärpät pääsi tulostaululle, kun kultakypärä Julius Junttila iski maalin lähietäisyydeltä Connor Bunnamanin laukauksesta tulleen paluukiekon ohi Jakub Malekin. Maali oli Junttilalle kauden neljäs.

Toiseen erään Kärpät pääsee lähtemään ylivoimalla, kun Eetu Päkkilä sai koukkaamisesta kakkosen avauserän viimeisellä minuutilla.

Torstain toisessa ottelussa Lappeenrannassa jäähyjen täyttämä avauserä päättyi 0-0 -lukemissa. Sekä Rauman Lukko, että SaiPa saivat kaksi ylivoimaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga